Rabiiul Kızlar diş jeli kullanıyor musunuz - kullandınız mı ? Kızım çok huzursuz almayı düşünüyorum sizce ?
milletsanakanalizemiolacak Rabiiul canım calgel aldım ama 1 kere sürdüm ben sonra benim meraklı kızım o ne dedi tadına baktı ve acı oldugunu diş etini uyusturduğunu söyledi kullanmadım bir daha
Rabiiul milletsanakanalizemiolacak ay benim annemde kullanmış bize tadı acı değildi tatlıydı bakmıştım ben dedi 😆 bi arkaya var ona sarayın bakayım
Umena Rabiiul oğlumda kullanmistim iyi gelmişti kızımda da kullanmayı düşünüyorum dış emareleri olduğu zaman tozu ağzına dokuyorsun o kadar
suheyla92 Rabiiul ben bunu da sürüyorum osanit de veriyorum sakinliyor ben de tadina baktim uyusturma falan yapmiyor naneli gibi hafiften ferahlatiyor ve karanfil tadi var. Deneyebilirsiniz.
milletsanakanalizemiolacak Rabiiul bilmiyorum ki biz bunu gaz damlalarını kullandık güvenilir marka ama bu nasıl hic bilgim yok
Bebeknaz Rabiiul Ben bundan kullanıyorum tadı güzel rahatlatıyor benim bebeğimi memnun kaldım ama tabiki her bebek farklıdır
Rabiiul milletsanakanalizemiolacak Bebikoluhayatim Dedektifgadget Tetagil alayım bende çok huzursuz uyuyamıyor