mystery00 Kızlar bebeğim 6bucuk aylık uyuyodu yatakta bende yanında uyuyakalmışım yataktan düştü bişey olur mu ölücem kahrımdan şimdi eşime de söyleyemiyorum hayatım boyunca başıma kakıcak kalktıgımda sırt üstüydü kafasının üstüne düşmüş yani offf
merveidilakcay mystery00 içini ferah tut yinede yükseklik ne kadar çok mj yüksek Allah in izniyle bisey olmaz bende oğlumda yaşadım icim rahat etmemişti götürmüştüm şükür bisey olmamıştı
Defnemom24 mystery00 eşinizin surekli başınıza kakmasi cocugunuzun sağlığından önemli degil. Bi hastaneye götürün
gunes3134 mystery00 kusma göz kayması halsizlik gibi garip belirtiler olmadıysa sorun değil doktora götürmüştüm bende aynen böyle biieyi yok demişti
merveidilakcay mystery00 bence için rahat edecekse götür annelik duygusu insan duymadan rahat etmiyor bende götürdüm şükür sonra rahatça uyudum yoksa 1 2 gün düşünür durursun canm
gunes3134 gunes3134 ama içiniz rahat ettirmek istiosanız eşinize söylemeden gidin hastanede travma olduğu için hemen alıyolar 1 saatlik bi iş
muno112 Bilinçte bozukluk gözlerde kayma kanama kusma yoksa endişe etmeyin. Youtube da osman donulal diye bir doktor var düşme diye aratirsaniz video çıkar o yönlendirmelere bakarak degerlendirin
birazquality mystery00 off benim bebeğim de 7 düştü şimdi ellerim titriyor resmen korkudan nasıl oldu anlamıyorum yatağın enine doğru yattık ve onu başlığın olduğu kısma yatırmıştım yanımdan döne döne gitmiş uyurken düşmesiyle yerden almam bir oldu ama tak diye vurdu kafasını. Allahtan düşerken komodine çarpmamış. Biraz kaşı şişti kızardı şimdi gülüyor oyun oynuyor bişeyi yoktur heralde :( sen de takiptr kal kusma falan olmasın allah korusun inşallah bişeyi yoktur
ilenalemin birazquality bebeklerimiz düşe kalka büyüyecekler.Allah beterinden korusun tabi dikkatli olalım da ama yine de bi şekild edüşüyorlar ya.robot değilsek her sanlye onlara bakamıyoruz.benim bebeğim de iki saniye arkamı döndüm koltuktan düştü.gerçekten iki saniye yani.ağladı sustu.baltım Şiilik kusma vs yoktu.göyütmedim ben de.bi kere bebek arabasından mermere düştü.o zaman çok korkmuştum.götürdüö tomografi falan çektiler.o zaman d abişey çıkmadı çok şükür.bebekelrnsandıgımozdan daha güçlü
mystery00 birazquality ayy geçmiş olsun çok zor gerçekten kendimi suçladım aynı şekilde düşmüşler şimdi acildeyim ben röntgeni temiz çıktı
birazquality ilenalemin teşekkür ederim bebek arabasından düşmesi de çok korkunçmuş gerçekten ya rabbim bi daha yaşatmasın😞
beyazzkuguu ilenalemin merhaba benim kızımda düştü. 7.5 aylık. Yataktan düştü. Tomografi çektirsek çok zararlı diyorlar sizin doktorunuz ne dedi bu konuda içime sinmedi 😞
annebebe3 mystery00 geçmiş olsun benim kızımda 7 aylık geçen hafta düştü kusma baygınlık varmı varsa götürün