incim_meva cennetkusum16 biz daha 4 ay 9 günlüğüz 3 aylikken test yaptırmıştık negatif geldi 5. Ayda testi tekrarlayalim dedi alerji doktorumuz . Araştırma yaptım bende olan gıdalardan uzak kalmaya çalıştım suan bulguru deniyorum uzun sure de etki ediyormuş yani 3 5 günlük kesmek yetmiyormuş. Atopik anlaşılandan daha hassas bi konu cok daha dikkat etmemiz gerekiyor anlaşılan
cennetkusum16 incim_meva oww hemde nasıl. 1 yaşından sonra bizde yumurtayı denicez testler negatif çıktı ama ileri dönem alerjileri anlayabilecek bı test yokmuş. Yumurtayı verip dökme olursa 3 ay ara vericez öyle öyle bulmaya calisicaz. Acaba sizinkinde tam buğday ununa mi var alerji hiç bu şekilde tam buğday içeren ürünleri bırakmayi denediniz mi
incim_meva cennetkusum16 sadece bulgur yemiyorum bulgur diye demişti doktorumuz bulgur iceren hiç bi sey yemiyorum döküntümuz azaldığını farkettim alerji çıkarsa bulgur ve ürünlerine çıkacak muhtemelen tükürük tanecigi sebep oluyorsa o kadar dokuntuye ciddi biseymiş yani öğrenmiş oldum
cennetkusum16 incim_meva bugün bize 1 saat boyunca anlattı doktor neler neler söyledi duyunca şok oldum. Atopik Dermatit olan bebekler hiperaktivif oluyormuş, çok hareketli olur durmaz yerinde uykuları olmaz felan dedi şaşırdım. Hiç göründüğü gibi değilmiş
cennetkusum16 incim_meva bizimkisi çok hareketli ama uykuları hep düzenli sadece yerimizde duramiyoruz hemen sıkılıyor
egekalen dilos6 5 gün sabah akşam fucicort verdi, daha sonra haftada 2 gün hipokort 25 güne kadar kullanım verdi. Fakat geçerse hipokortu kullanmayı bırakacağız
ka82 egekalen merhaba benimde bebeğim 49 günlükken yaşadık Bioderma atoderm kullandık Krem şampuanı da Bioderma aldık bir buçuk hafta sonra düzeldi. Sonrasında çok iyi nemlendirdim hep ve bir süre süt ürünleri tüketmedim.
egekalen ka82 bioderma bizi geçirmedi, mustelada fayda etmedi. La roche posey lipikar baume ap+m nemlendiricisini verdi doktorumuz bununla nemlendiricez, la roche posey lipikar syndet ap+ vücut yıkama jeli ilede banyolarımızı yapıcaz.
dilos6 egekalen hipokort çok güçlüdür iltihaplı egzamalarda kullanılıyor az miktarda kullan çok geçmiş olsun
cennetkusum16 egekalen hipokort 25 gün için çok fazla ama nasıl verdi en çok 5 gün kullanılıyor bebeklerde
ka82 egekalen umarım bunlar iyi gelir bir an önce iyileşir. Yediklerinize dikkat ediyir musunuz peki?
incim_meva egekalen çok güzel geliyor vücuduna ve azaltıyor nemi çok iyi bi sonraki sürmeye kadar yumuşacık kalıyor vücudu umarim sizde faydasini görürsünüz
incim_meva cennetkusum16 bizim uyku hiç yok aşırı huzursuz hiç biryerde de durmuyor kaşıntılar onu mahvediyor gunde 4 kez bazen daha fazla nemlendiriyorum vucudunu
artikbiranneyim egekalen süt alerjisi olabilir eğer süt ürünlerini kestiğimiz halde devam ediyorsa yumurta alerjisi de olabilir ben ikisini de kestim daha yeni toparlanmaya başladı Mustela’nın stelatopia kremi iyi geliyo bize
Prenses_annesi22 egekalen bnm kızımda yuzunde vardı yuvarlak sekılde sonra kollarına attı biz bepantol sensiderm kullandık vucudu içinde bioderma atoderm vucut losyonu kullandık onla yıkıyordum bıde kremı var günlük nemlendiriyorsun hem vucut hem yuz için öyle gectı bızım birde süt alerjısı varmıs kızımda onun ıcınde süt ürünlerini kesmıstık tamamen ıcınde süt ürünü olmayan seyler alıyorduk yda kndım yapyodm cok zor sürecti
cennetkusum16 incim_meva aaa sizde kaşıntı var bizim henüz başında oldugu için yaşamadık henüz geçmiş olsun Rabbim yardimcin olsun zorlaniyorsundur şimdi 🙏😞
incim_meva cennetkusum16 teşekkür ederiz🤲🏻 evet bizim kaşıntı var önce yanaklarla başlayıp ayak bileklerine kadar indi 2 ayda zor geçiyor hemde çok zor
elifkeremege Benim bebeğimin suratında kırmızı noktalae var doktor da egzama dedi ama detaya girmedi hipokort krem verdi sadece
KubraKaranKaya egekalen benimde oğlumun 1 yaşına kadar ağız kenarları yanakları öyle kızarıp kuruyordu. Kulak arkasıda kabuk oluyordu. Zamanla geçti. Ama şimdi kolları falan kötü oldu 2 yaşında. Bugün kontrole götüreceğim dermotolojiye bakalım ne diyecek