egekalen dilos6 5 gün sabah akşam fucicort verdi, daha sonra haftada 2 gün hipokort 25 güne kadar kullanım verdi. Fakat geçerse hipokortu kullanmayı bırakacağız
dilos6 egekalen hipokort çok güçlüdür iltihaplı egzamalarda kullanılıyor az miktarda kullan çok geçmiş olsun
cennetkusum16 egekalen hipokort 25 gün için çok fazla ama nasıl verdi en çok 5 gün kullanılıyor bebeklerde
egekalen ka82 bioderma bizi geçirmedi, mustelada fayda etmedi. La roche posey lipikar baume ap+m nemlendiricisini verdi doktorumuz bununla nemlendiricez, la roche posey lipikar syndet ap+ vücut yıkama jeli ilede banyolarımızı yapıcaz.
ka82 egekalen umarım bunlar iyi gelir bir an önce iyileşir. Yediklerinize dikkat ediyir musunuz peki?
incim_meva egekalen çok güzel geliyor vücuduna ve azaltıyor nemi çok iyi bi sonraki sürmeye kadar yumuşacık kalıyor vücudu umarim sizde faydasini görürsünüz
cennetkusum16 incim_meva bizimkisi çok hareketli ama uykuları hep düzenli sadece yerimizde duramiyoruz hemen sıkılıyor
incim_meva cennetkusum16 bizim uyku hiç yok aşırı huzursuz hiç biryerde de durmuyor kaşıntılar onu mahvediyor gunde 4 kez bazen daha fazla nemlendiriyorum vucudunu
artikbiranneyim egekalen süt alerjisi olabilir eğer süt ürünlerini kestiğimiz halde devam ediyorsa yumurta alerjisi de olabilir ben ikisini de kestim daha yeni toparlanmaya başladı Mustela’nın stelatopia kremi iyi geliyo bize
Prenses_annesi22 egekalen bnm kızımda yuzunde vardı yuvarlak sekılde sonra kollarına attı biz bepantol sensiderm kullandık vucudu içinde bioderma atoderm vucut losyonu kullandık onla yıkıyordum bıde kremı var günlük nemlendiriyorsun hem vucut hem yuz için öyle gectı bızım birde süt alerjısı varmıs kızımda onun ıcınde süt ürünlerini kesmıstık tamamen ıcınde süt ürünü olmayan seyler alıyorduk yda kndım yapyodm cok zor sürecti
cennetkusum16 incim_meva aaa sizde kaşıntı var bizim henüz başında oldugu için yaşamadık henüz geçmiş olsun Rabbim yardimcin olsun zorlaniyorsundur şimdi 🙏😞
incim_meva cennetkusum16 teşekkür ederiz🤲🏻 evet bizim kaşıntı var önce yanaklarla başlayıp ayak bileklerine kadar indi 2 ayda zor geçiyor hemde çok zor
elifkeremege Benim bebeğimin suratında kırmızı noktalae var doktor da egzama dedi ama detaya girmedi hipokort krem verdi sadece
KubraKaranKaya egekalen benimde oğlumun 1 yaşına kadar ağız kenarları yanakları öyle kızarıp kuruyordu. Kulak arkasıda kabuk oluyordu. Zamanla geçti. Ama şimdi kolları falan kötü oldu 2 yaşında. Bugün kontrole götüreceğim dermotolojiye bakalım ne diyecek
ka82 egekalen üzülmeyin herkesin süreci farklı 🌸yeterki güzelce beslensinler mama yiyorsa dokrorunuzla görüşebilirsiniz belki farklı bir yönlendirme yapar.atopik dermatit ciddi nemlendirme istiyor. Bize Bioderma çok iyi gelmişti oturup aglayasi geliyor insanın ama sabır geçiyor merak etmeyin 🙏
kuzeysblog incim_meva kilo almı nasıl bebeginizin benim bebegime de atopik dermatit dendin 4 aylık kilo alını neredeyse yok.alerji testi icin daha kucuk dendi yapılmadı
incim_meva kuzeysblog ayda 400 gram aldi geçen yaşıtların göre iyi dedi persentil tablosunda yüzde 50 yani ne çok aldı ne az aldı bana az geliyor açıkçası alerjide bizim çıkmadı ama dediğim gibi ben deneyerek buldum bulgur alerjisini 5. Ay dolsun tekrar gelin dedi doktorumuz alerji testi tekrarlanacak 3.ay da yaptırdık testi biz negatif geldi sonuç ama yaniltabilir bizi demişti öylede oldu test yok dedi bizim bulgur alerjisi çıktı çok dikkat isteyen bir süreç herşeyini değiştirdim kendi düzenimi de şükür kremler etki gösterdi kullanilabilecek en üst kremleri kullanıyorsunuz dedi hem alerji doktorumuz hem çocuk doktorumuz
yavuzzzzzzz incim_meva incim_meva doğum kilosu önemli olan şu anda kaç kilo bebeğiniz kaç aylık Ayrıca bulgura alerjisi varsa çoklu besin alerjisi olabilir gluten hassasiyeti çok dikkatli tedbirli olun lütfen Bizimde süt alerjimiz çıktı 3 aylığız