beyzanuroz Hep buraya bebeğimle ilgili seyler sormaya giriyorum chat acıyorum neden hiç gözükmüyor burası bilgi alış veriş yeri değil mi herkes kocasını kayınnasini her haltini anlatıyor en başa koyuyorsunuz benim sorduğum soruları atmıyorsunuz neden yani
Tubatgn beyzanuroz Sorularınız yayında. Burada bu postu üste alalım şunu alta alalım diye bir şey yok. Çok yorum alan postlar üstte kalır. Sizde yorum yaparak üstte tutun. En son soruyu daha yeni açmışsınız. Gayette yorum gelmiş.. Birde sağlık sorularına çok yorum yapmak istemiyor kimse. Ama diğer konuların ucu oldukça açık ve eleştirisel konular..
Elfgrn beyzanuroz Sorunuz sağlık konusu kimse doktor değil burda ki sizi birşeye yönlendirseler suç olarak geçiyor. Kv kb elti gibi konular fikir sunabilecek konular sağlık ciddi bir olay o sebeple yazılmıyor olabilir. Birde sürekli post açılıyor sizin postunuz aşağıda kalabilir yorum yaparak üstte tutabilirsiniz. Sorununuz için başka bir doktora gitseniz daha iyi en azından kısa çözüm olur
Ozooo beyzanuroz annelerin gün odası etiketindeki postlar daha çok ilgi çekiyor , çünkü herkesin illaki fikri oluyor ama sağlık konularında yanlış yönlendirme yapmamak adına çok yorum gelmeyebiliyor postunuzun üste çıkması için siz yorum yapabilirsiniz .🌸
Tusa_ beyzanuroz ben senin önce ki postunu gördüm ama hiçbir şekilde bilgim olmadığı için yorum yapmadım durup durup şu kaynana postlarına laf atmayın artık onunla bu bir mi sağlık bu kafamıza göre bişeyler mi sallayalım