myhoneyson Selamlar hanımlar. WC eğitimi ve sonrasında erkek çocuklarınız için hangi iç çamaşırı kullanışlı? Boxer mı külot mu? Tecrübeli annelerden fikirler bekliyorum. Henüz başlamadım eğitime kısa sürede başlıcam inşallah
ppzeynep myhoneyson Hep boxer giydi oğlum. Külot gereksiz dar bir çamaşır bence.Tabii onlar da çeşit çeşit. Tutku’nun ürünleri çok güzel. Kızım bile boxerla büyüdü. 11 yaşında. Hâlâ külot almam.
VII-Kleopatra myhoneyson ben kızıma bile Boxer aldım (daha başlamadık kullanmaya) dikiş yerleri rahatsız etmesin diye
Elmsnghn myhoneyson bı arkadaşım bana hem külot hem boxer al çocuk kendi belirliyor zaten çok alma demişti. Bende oyle yaptım.
Usnac1995 myhoneyson boxer alıyorum, erkeğe külot gitmez ya 😂 Ay o boxer bir de yakışıyor ki bez ve zıbından sonra çok tatlı geliyor gözüme 😋
myhoneyson ppzeynep ben de külotçu kafayım boxer sıkar gibi geliyor ama yakınımdaki erkekler külot giydiğinden bence 😅 teşekkür ederim boxer alıp deneyeceğim mutlaka
myhoneyson Elmsnghn lazımlık aldınız mı?😅 neler aldınız bide. Ben stresten bihal olucam nasıl olacak alışabilecek mi diye düşüne düşüne bihal oluyorum. 33 aylık oldu çocuk artık🥲
myhoneyson Usnac1995 ben eski kafayım ya 1.derece yakınlarımda da öyle gördüm eşimde de. Yüksek ısıda yıkama hastalığı var. Beyaz beyaz külot alıp giydiririm diyordum 😂 ama arkadaşlar da siz de boxer demişsiniz. Öyle başlıycam ben de ☺️
Elmsnghn myhoneyson lazimlik olaraktan hani şu posetli her yere götürülen katlanırlar varya onu almıştım o bayağı Ufak ve oturulacak yerler rahatsız oğlum onu pek sevmedi açıkçası. Sonra gittim bı milyoncuya bizim zamanımızın lazimligini aldım onu sevdi. Şimdilik sadece öylesine oturttum onda rahatti arkası falan da destekli ya. Bence eski lazimliklar daha iyi. Kimisi de direk klozete aparat aliyolarmis direk klozete alışsın diye ama oğlum klozetten korktu açıkçası istemedi oraya oturmak. 3 tane alıştırma kulodu aldım bide. Ama bu da çocuğa göre değişiyormuş. Kimi çocuk onu da bez olaraktan görüp alismiyorken kimisi de islakliktan çok rahatsız olup çişini zorda kaldığı için söylemesi daha çabuk oluyormuş. Bunlar arkadaşlarımdan aldığım tavsiyeler🤣🤣
Usnac1995 myhoneyson Bu arada siz hiç deneme yaptınız mı, kendi rahatsız olmadı mı bezden. Bence hiç stres yapmayın baya varmış yaşı, kendini ifade ediyordur. Hemen bırakır bence. Ben lazımlığı 20 aylıkken alıp bıraktım odanın içine yavaş yavaş alıştı sevdi 😂
Duyulurum myhoneyson yine beyaz alin, illa renkli olmasına gerek yok 😅 benim oğlum da boxerla rahat etti.
Usnac1995 myhoneyson Benimde tam tersi babamdan abilerime eşime kadar hepsi boxer giyer, hiç külot görmedim 😂 Bencede siz boxer alın en rahatı o ❤️
myhoneyson Duyulurum LCW dan bakıyordum da öyle hiç beyaz görmedim o yüzden dedim hep renkli herhalde ☺️
myhoneyson Elmsnghn bende sıfır bilgi. Arkası destekli olduğunu bile bilmiyorum. Ebebekteki klozet görünümlülerden alayım diyordum da gereksiz pahalı geliyordu 😅