evrem059 Pilav yazmak için gelmiştim hdjdjdjdsj aklıma bulgur geldi tat olarak uyumlu olabilir 🤷🏻♀️😂
Yonca29 uykusuzanne__ yani pilavdan başka seçenek yok istemiyorum demişsiniz ama yok yani yanına yakışır yemek pilav
_Goktugunannesi__ uykusuzanne__ yanına yakışır pilav yada makarna dır erişte olabilir o da makarna gibi😂 ama yemek tarzı istemiyorsanız salata meze atlatabilirsiniz
kader539_ uykusuzanne__ ben patates ve tavuk yemeğinin yanına çoo yaparım çok ta severim semizotu ve salatalık doğrayıp yoğurtla beraber karıştırıyorsun üstüne De az salçayla kavrulmuş nohut koyuyorsun mis gibi oluyor
ays45 uykusuzanne__ karnabahar, brokoli, havuç, kereviz vs. Mevsim sebzelerini haşlayıp karışık salata yapabilirsiniz.
153s34 uykusuzanne__ meze tarzi seyler olabilir. Varsa kremali mantar flan veya firinda kasarli mantar olur. Patlican varsa kizartip domates soslu biberli bisey yapablrsinz. Erişte olabilir. Baska da suan aklima gelmedi. 🤷🏻♀️
milletsanakanalizemiolacak uykusuzanne__ pırasa kavurması,ıspanak graten,fırında karnabahar,havuç tarator,beşamel soslu erişte,et varsa ankara pilavı olabilir bildigimiz pilavdan farklı olarak,şehriye pilavı,fırında karışık sebze