Mhtpsrkn Kızlar bebeğim on aylık ve yaklaşık bir haftadır grip ana öncesini de sayarsak 10 güne yakındır yıkanmıyo korktum hastalık girince yıkamaya sizce yıkasam nolur sadece öksürüğü var ve çok az burnu akıyo eski halsizliği gitti
Ozge_AyazEfee Mhtpsrkn banyo ve odalar ideal ısıdaysa yıkayın bence, rahatlar burnu falan. Ama eğer soğuksa ısınma problemi varsa yıkamayın.
Deletedmom268 Mhtpsrkn merhaba canım evin ısısı iyiyse bence yıkarsan daha ıyı olur hem rahatlar bebeğin hemde o hastalığın yorgunluğu kalkar üzerinden ben hasta iken de yıkıyorum vakti gelince.
Betul055 11 aylık hastaydı bir hafta oldu biteli toplamda 14 gün oldu yıkamadım. müslin küçük bezlerle günlük siliyorum dalinli su yaptım kızıma
Dumann Bende öyle yapıyordum hastanen yıkamıyordum ama bir yerde okudum hastayken yıkamak daha iyiymiş vücudundaki teri ve hastalığı daha kolay atarmış sağlık ocağına sorduğum da yıka tabikide dedi
Mhtpsrkn Deletedmom268 bende öyle düşündüm işte o hastalığın yorgunluğunu atar diye ama korktum bi yandan da
Deletedmom268 Mhtpsrkn canım ben oturma odasında yıkıyorum klimayı acıp eğer evde yıkama imkanın varsa öyle yaparsın.
Elizbkrc Mhtpsrkn kızım geçen hafta hastalandı ateşi 39.5gördü inan banyo yaptırdıktan sonra çok rahatlıyor evin müsaitse çok ince ayrıntılı olmasada mutlaka yıka biz kızım banyoyu çok sevmesine rağmen hastalığından dolayı ağlar korkusuyla ilk gün şampuansız sadece rahatlasın diye yıkadık ve çok faydası oldu iki günde bir yıkıyorum
Mhtpsrkn Elizbkrc tamam canım yıkayım o zaman ya bende banyoyu seven oğlan banyodan soğuyacak diye korkuyrjm
[silindi] Mhtpsrkn özellikle hastayken yıkamak gerekiyor ki vücut kirden pisten mikroptan arınıp rahatlasın genzi açılsın. Geçmiş olsun yıkayın tabi.
Dilan55 Mhtpsrkn evinizin ısısı uygunsa mutlaka yıkayın bebeğinizi. Hastalık mikrobunu üzerinden atması ve burnunun rahatlaması açısından iyi gelecektir. Yıkamadığınız sürece aynı mikrop devam edebilir.
MuhammedAmine Mhtpsrkn Benim oğlum 3-4 gündür hasta ve ben her akşam yıkıyorum normalde 2 günde 1 yıkarım . Önce serum fizyolojik ile burnunu açıp hemen yıkıyorum iyi geliyor . Kendinizi düşünün grip vs olduğunuzda bi banyo yapsanız şifa gibi gelir ya hani bebeklerde öyle