aysssssss Kızlar oğlum 8 ay 6 günlük ama emekleme yok korkmalı mıyım yani en geç kaç aylıkken emeklemeli , yere bırakıyorum arkadan destekliyorum yatiyo öyle tembel biraz, önüne dikkatini çekecek bişey koyunca da yanyan döne döne gidip alıyor 🥺
Olimbonii aysssssss Hayir her bebek emeklemek zorunds degil bazisi hic emeklemeden direk tutunup kalkıp yürüyebilir korkmayın
pgoktasss aysssssss emekleme gelişim basamağı sayılmıyor, her bebekte emeklemeyebilir endişelenmeyin🙏🏻🩵
tugcegekrblt aysssssss 9 ay 18 gunluk emeklemjyor agliyor koydufum zaman yapcak bisy yok ama gotune gotunw donuyor ileri gitmiyor
Deletedmom_206 aysssssss Emeklemek bir gelişim göstergesi değil. Direkt yürüyebilir. 7.5 aylıktı emeklediğinde, yaşına gelmeden de yürüdü.
Yigit_Yagiz_Moms aysssssss benim büyük oğlum hiç emeklemedi mesela direkt yürüdü her bebeğin gelişimi farklı hiç kafaya takılacak bişey değil canım
ipeksiiimom aysssssss 10 ayi geçmişti emeklemeye başladı hatta emekleme bile denemez değişik bi tarzda ilerliyordu 😂 11 aylıkken yürümeye başladı. Bence hiç endişe etmeyin direkt yürüyebilir de
JuliJuli06 aysssssss emeklemek zorunda degil bebeginiz hicbir problem yok emeklemeden direkt yuruyebilir benim bebegim 1 yasinda emeklemiyor hatta yurumuyor yurume cabalarinda halen doktor emeklemesi onemli degil yurumeside 16 aya kadar beklenir bol bol yurume destegi yapin yurutece bindirmeyin parmak ucunda yurumesin dedi iciniz ferah olsun yani
Bennureyla aysssssss benimki 8 ay 22 günlük emeklemez ama son bir haftadır tutunup kalkmaya çalışıyor.
pantenkelebek aysssssss 9 aylık da emekledi ayrıca korkacak bişey yok her çocuk emekleyecek diye bişey yok belki direk yürüyecek belli olmaz