LaraCroftTombRaider derin0_ Annem 46 yaşında üniversite sınavını kazandı spor yöneticiliği okuyor, kendi de pilates eğitmeni Hâlâ yaşıyorken hiç bişey için geç değil 🫶🏻
UrbanMom derin0_ bir de 25 yas buyuk bir yas değil ben okumanızdan yanayım öyle bir isteğiniz varsa 🌸
derin0_ farelikoyunkavalcisi evet ama benım eşimde inanmıyor umudu yok benıde çok etkılıyor çünkü hayatımızda guzellıkler bızı bulmadı daha bır kızımız var tek o 🙂
farelikoyunkavalcisi derin0_ ilk önce onu yapacağınıza güçlü olduğunuza inandırmakla başlayın yolunuz güzel olsun hayatınızda güzellikler sizi bulsun 💐
LaraCroftTombRaider derin0_ sağol canım darısı sana, kimsenin hayatın hakkında kötü yorum yapmasına izin verme hayallerine odaklan 🤗💕
defnemomm_ derin0_ onlar bir bok olabilmiş mi? Sinirlendim… 25 yaş genceciksin henüz neden okumayasin✨❤️
Edaden derin0_ Açıktan ama olsun 29 yaşındayım 30 a 3 ay var üni sınavına girdim kazandım tıbbi sekreterlik okuyorum 😁
duruguzel derin0_ niye yanlış olsun. 50 yaşında üniversite arkadaşım vardı. Onlar bok yesinler. Sen hazırlan sınava
keremsmom78 derin0_ son cümle yüzünden hırs yapar ne oluyormuş benden gösterirdim. 40 yalında 2 çocuklu komşumuz açıktan ortaokulu bitirdi liseyi bitirdi ☺️
Merve-miray derin0_ cevremdekıler senden gectı artık bır bok olamazsın dıyorlar Onlara inat nasıl olunuyormuş göster bence.