asilmoms11 Ben buraya yeni taşındım ve geldiğim yerde belediyemizin ücretsiz oyun grupları vardı burada da öyle bı etkinlik alanları varmı beni bilgilendirir misiniz ?
Ucansupurge asilmoms11 hoşgeldiniz 🤗 ben böyle birşey duymadım ama benim eksikligim olabilir. Tek bildiğim cumartesi günleri Kipa/migrosta 2-4 arası ücretsiz çocuk etkinliği olduğu kes yapistir,boyama vs yaptırıyorlar bir kaç kez katılmıştık
asilmoms11 Ucansupurge yeni gördüm yanıtınızı ben kepezdeyim siz ne tarafyasiniz buradan götürmek kolay olur mu bilemedim
asilmoms11 Ucansupurge ben buraları tam olarak bilmiyorum 3 ay oldu taşınalı oğlum 2,5 yaşında sizin bebiş kaç yaşında 🥰
Ucansupurge asilmoms11 ben canakkaleliyim bende bilmiyorum 😂😂 merkezde oturuyordum evlenince Kepez tarafına geldim. 3 yaş kızım var süper yaslari yakınmış 😁 parka falan çıkalım hava güzel olduğunda. Biz avmnin karşısında ki barış kafeye gidiyoruz
asilmoms11 Ucansupurge çok güzel olur ben de arada çocuğumu alıp çıkıyorum parka falan ama sarmıyor şansımıza uzun bir sürede Yağmur varmış ilk geldiğim zamanlar her gün çıkıyordum belediyenin oradaki parka
Ucansupurge asilmoms11 evet bu hafta olduğu gibi yagmurluymus. Belediyenin orada ki parka bir iki kez gelmiştik ama kum olduğu için çok toz kalkıyordu alerjisi var benim fıstığımin 🥹
asilmoms11 Ucansupurge ay kıyamam evet gerçekten biz de eve toz toprak pislik içinde dönüyoruz Çok da kalabalık oluyor hijyen açısından da pek hoşuma gitmemişti ama başka bir yer bilmiyorum 😀
Ucansupurge asilmoms11 otobüse atlayıp avmnin oraya gidiyoruz biz. gerçekten hava guzelken buluşalım 🤗
asilmoms11 Ucansupurge olur tamam buradan bana bildirim gelmiyor ınstagram’dan ekleşelim oradan yazalım birbirimize olur mu 🥰
Ucansupurge Aryassmom ben 2 kere gittim açıkçası kalabalık değildi birde etkinliklerle ilgilenen hanımefendiyi instadan takip ediyorum paylasim yapıyor yapilan etkinlikleri gene nereden baksan 10-15 çocuk oluyor sanırım.