Birpsikologggbirmimar Kızlar saçlarım deli gibi dökülüyor . Sizde ne zaman başladı bitti mi ? İyi gelen şeyler oldu mu?
dayes Birpsikologggbirmimar ben karanfil suyu kullanıyordum azalttı da ama önce kan değerlerinize baktırın
nilusunannesi Birpsikologggbirmimar zamanla düzeliyor boşuna para verip bir sürü şey almayın belki yves rocher saç dökülmesi şampuanı alabilirsiniz bir de vitamin takviyesi
matmazelmomy Birpsikologggbirmimar benim hamilelikte başladı şimdi emziriyorum 7 aylık baya baya azaldı artk ama ben 2 senedir aynı şampuanı kullanıyorum bıoxcın argan keratinli olanı birde 1 ay yazın sürekli biberiye suyu kullandım doğal su şimdi urban aldım bakalım inşallah pişman olmam gürleşsin istiyorum daha çok
gokce3 Birpsikologggbirmimar rana0234 prozinc şampuan bordo renkli olanı kullanın çok faydası oluyor. Benim önlerim açılmıştı artık saç diplerim görünüyordu. Bütün değerlerime baktırdım hepsi normaldi ama yine de dökülüyordu bu şampuan bissürü saçımı çıkardı
nihalhamza Doğumdan sonra olan saç dökülmesinden bahsediyosan doğum yapar yapmaz demir ilacına düzenli başlamak ilkinde çok düzensiz kullandım hatta hiç içmedim resmen kelleşti saçımın önleri:) şimdi ikincise düzenli kullanıyorum 0 dökülme
rana0234 Benim de aşırı dökülüyor fakat bende saç egzemasi var ona bağlıyorum.Varsa bu durumu yasayan bende öneri alırım.😔
Zumra_Fatma Birpsikologggbirmimar urban carenin sac uzatma tonigi ve dokulme karsitini kullandim bi ara emzirme donemide cok dokuluyordu o sira durmustu bu sira yine dokuluyor anlamadim
aybarsmomm97_ Kesinlikle Sebamed şampuan ve cildiye bı karışım yağ hazırlattı doğumdan sonra eczaneden onu aldım şükür azaldi
tazeannnee49_ Kizlar 2.500 tl lik saç şampuanı aldim doktor ve eczaci önerdi sıfır fayda o kadar vitamin kullanıyorum hic bir ise yaramiyor bekliyorum insallah kesilir kel kalmama ramak kaldi 🤦🏻♀️
Lina099 tazeannnee49_ biotin tavsiyesi. Bide trendyol da the fair biotin var benimd3 günde 150 200 tel dökülüyordu onu aldım kullaniyorum fayda gördüm suanlik 2. Kullanimim daha . Bide la Rachel sac bakim komples yağını sipariş verdim onuda çok met ettiler sizde deneyebilirsin inşallah hepimiz fayda görurüz
Sonsuz18 tazeannnee49_ değerlerinize baktırdınız mı ferittin değerim yükselmiyor o yüzden dökülmem durmuyor benimde dahiliyeye yönlendirildim damardan verilsin dedi