busra200120 Merhaba anneler. 9 ekimde doğum yaptım. ilk 10 gün normal adet oldum daha sonrasında leke leke kırmızı kan devam etti. 52. Gündeyim hala devam ediyor kesilmedi hiç. Benim durumumda olan var mı acaba merak ettim ?
mirayezgii busra200120 yani aslında siz adet olmadınız lohusa kanaması yaşadınız. İlk 40 gün zaten beklenen bir şey ama sonrasında süreni bilemiyorum. Doğum sonrası kadın doğuma gitmediniz mi eğer gitmediyseniz zaten rutin muayane gibi gitmelisiniz gitmişken kanamanızın bitmediğini söylerseniz sebebini illa söylerler
UrbanMom busra200120 lohusa kanamasında normal hatta sonra sarımsı bir renk olur. Rahim toparlanır çünkü. Benim şansıma lohusa kanamam tam 6 hafta sürdü bitti bir hafta sonra adet oldum o da normalden uzun sürdü sonrasında eski düzenine döndü.
busturu busra200120 40 ım çıktığı gibi regli oldum ve bebeğim 2,5 aylık olana kadar hep aralıksız kanamam oldu olabiliyormuş böyle şeyler rahim kendini toplayana kadar meraklanma
busra200120 mirayezgii hayır gitmedim. Gitmesem de olur diye düşündüm ama artık gitmem lazım sanırım korkmaya başladım 😢
emrali Bende 19 ekimde doğum yaptım geçen hafta doktoruma sordum normal dedi bazen 60 güne kadar kanama oluyormuş
busra200120 emrali inşallah öyledir ya bir hafta kadar daha bekleyim de kesilmezse mecbur doktora gideceğim
Elifdemir1907 İçinizde parça kalmaması rahmin temiz olması ve dikiş kontrolü açısından gerçekten önemli o cagirdiklari kontroller canım git şikayetini dile getir doktora bakar ultrasonla sebebini söyler uzun sürmüş kanaman
kubra5461 Lohusa döneminin peşine adet olmuşsun yani. Adet dönemindesin şuan hesaplarken ona göre yap
Elifdemir1907 busra200120 kalabiliyor diye biliyorum belki de yanlış biliyorumdur ama kalabiliyor nadir de olsa diye biliyorum plesenta parçası ultrasonla bakıyorlar hatta kontrolde rahme herhangi bir sıkıntı varmı diye
kubra5461 busra200120 bana doktor o şekilde oldu demişti bende kesilmeden hatta az geldiği için biter düşüncesindeyken çoğalmıştı
busra200120 Elifdemir1907 evet ya kalabiliyormuş araştırdım bende hatta sezaryenden daha sık görülüyormuş sezaryende doktor rahmi temizleyebildiği için. Ama çok fazla kanama ve ağrı oluyomuş plasenta kaldığında. Bende lekelenme gibi kanama var.
Elifdemir1907 busra200120 canım belki geç iyileşiyordur o zaman içinde şüphe kalmasın yinede git sen doktora
busra200120 UrbanMom keşke dönse sarıya ya çok korkuyorum şu anda plasenta kaldıysa kürtaj yapıyorlarmış
balloglum17 @busra200120 doğum sonrası tam 60 gün kanamam devam etti canım kırkım çıktıktan sonraki muayenede doktorum hala biraz pıhtı olduğunu söylemişti 60günden uzun sürerse tekrar gel demişti ama tam 60 gün sonra kesildi
busra200120 balloglum17 gerçekten mi çok korkuyorum ben biri daha yazmıştı 60 güne kadar normal diye. Peki seninki de lekelenme gibi miydi? Sadece günlük ped kullanıyorum mesela ben.
UrbanMom busra200120 bebeğimi 5. Gün kontrolüne götürdüğümde benim de doktorum çağırmıştı bakmisti bir şey kaldı mı diye, sizi çağırmadilar mi? Sonrasında 40 çıkınca gel demişti bir daha gittim rahim toparlandı mi diye bakmisti.