NatashaRomanoff Beratim17 doğum lekesini geçirmez yara izini geçirir doğum lekesi dediğimiz mutasyona uğramış ten rengidir yara izi başka bir şey 🙂
NatashaRomanoff civcivmom ipince bir çizgi gibi nasıl tarif edeyim deri orada katlanmış hafif çizgi oluşmuş gibi kaz ayağı çizgileri gibi bilmem tarif edebildim mi 😬
NatashaRomanoff kelebegiminannesiyim faydası olur mutlaka çok etkili bir ilaç zaten açık yaraya uygulanmıyor kalmış yara izlerine uygulanıyor
NatashaRomanoff balbocegimely yara kapanmışsa kullanın benim doktorum öyle söylemişti açık yaraya uygulama yaran kapanınca ince bir tabaka halinde yedirerek sür demişti. Tamamen kapandığından emin olun öyle kullanın belki psikolojiktir bende hiç bir tepki göstermedi.
balbocegimely NatashaRomanoff yaram kapandı. Belki psikolojiktir dediğiniz gibi bilmiyorum ama çatlaklarım bile acıyor gibi geliyor
balbocegimely emilia ben üniye başlayınca kullandım. Yıllarca doktora gittim doktora yazmadı. Küçücüğüm zararlı diye. Son çare yazdı. Zarar veriyor vücuda çünkü. Her ay tahlil verirdim. Bence de yazmaz doktor emzirirken
hasibekar emilia eşim aknetrent kullanıyor ve çok işe yarıyor bende de çıkıyor sivilce doktora danıştım kullanabilirmiyim diye yok dedi çok zarar verir özelikle emziren ve hamile olan hanımlara verilmiyor
mervemurat16 emilia akneye eğilimli ciltler serisinde yıkama jeli ve tonik kullanmıştım ama kömür maskeside çok güzel siyah nokta için eskiden sivilce yatıştırıcı kremleri vardı lekeyi iki güne geçiriyordu ama onu kaldırdılar başka sebum veriyorlar
bitboylum emilia ben önceden aktar işi yapıyordum ve öyle aman aman saçma sapan paralar vermeyin kesinlikle çay ağacı yağı alıp günlük kullanın bence
elifela231223 emilia merhaba güzellik uzmanı olarak onerebilecegim bir maske var pelomin kil maskesi. Çalıştığımız merkezlerde kullandığımız benimde düzenli olarak kullandığım bir maske.