Tugboooz Kızlar selam. Bir kaç haftadır kendimde kıl kurdu görüyorum sağlık ocağına gittim kontil yazacaktı ama emzirdiğim için vermedi kullanamazsın dedi boş döndüm.Ne yapmam lazım başına gelen varsa bilgi verebilir mi.çok moralim bozuk 😣😣😣
anneann Tugboooz ailecek tedavi olunması gerektiğini biliyorum ve hazır işlenmiş gıdadan uzak durun geçmiş olsun
EgemenAtam Tugboooz Ay ben de daha yeni atlattim cok zor sizi anliyorum🤦🏻♀️Bizim cocuk doktorumuz Vermazol verdi benim icin(18 aylik emziriuorum)Ilac iyice etki edene kadar surekli kabak cekirdegi yedim(felc ediyormus) en azindan rahatsiz edemediler geceleri.Berbat bir sey ya hemen kurtulun insallah
cemile161_ Tugboooz 3 hafta ara ile attım 1er tane zaten 3 tane oluyor 3 gerek kalmadı gectı ama bız ailecek tedavı oldum cocuklarımdasa varıdı
sema_068 cemile161_ merhaba bebekte 3 gün 1 ölçek mi dedi size de öyle mi kullandınız? Sonra 1 hafta ara yine 3 gün
Tugboooz cemile161_ haklısınız sağlık ocağındaki doktor pek bilmiyordu en iyisi bir hastaneye gideyim
Tugboooz Meri-Mel teşekkür ederim. Kaşıntı oluyordu Ben de aynayla alttan baktım Ve maalesef dışarıda gördüm😣😣😣😣😣😣