Tugcetitiz Ballicoregim çok teşekkür ederim içim rahatladı benim ki de ertes diye bir hap bende ertesi gün öğlen aldım hemen 3 gün sonra kanamam oldu regl oldum sandım ama 2 gün sürdü kanamam sonra kesildi içimi bi korku saldı
nwmam00 Tugcetitiz ertesi gün hapı işe yaradı mı sizde ? Ben ilişkiden 20 dakika sonra falan aldım , içtikten 2 gün sonra kanamam oldu adet olmuş gibi , sonra bitti şimdi tekrar başladı 2 gündür yine devam ediyor
Divayorgunxx ZeydsMom kızlar bu korunma yontemi hicmi ise yaramiyor yav ben korkmaya basladm iki gundur😀dun spirallw hamile kalan olmistu,bugunde ertesi gunu hapıyla
ZeydsMom Divayorgunxx hepsinde bi risk var canim . Mesela arkadasim implantla hamile kaldi 😄 ben dogurdugum zaman sezeryanda tuplerimi baglatmak istiyoruç bakalim konusacagm doktorumla
Tugcetitiz nwmam00 valla henüz bilmiyorum ilişkinin ertesi günü aldım 3 gün sonra benim de kanamam oldu 2 gün sürdü. Reglme bir hafta kaldı merakla bekliyorum
nwmam00 myferimah ertesi gün hapı işe yaradı mı ? 20 dakika sonra aldım ilişkiden ama çok korkuyorum ya :(
nwmam00 myferimah regl doğumdan sonra olmamıştım , ilacı içtikten sonra kanama oldu ,5 gün sürdü sonra kesildi tekrar adet olmuşum gibi kanamam oldu ilaçtan mı yoksa adet mi oldum bilmiyorum , 10 güne test yaparım ancak
Tugcetitiz nwmam00 yok benim de bugün tam 15 gün oldu hapı içeli. Regl gününü bekliyorum daha erken diye yapmadım bende