Divayorgunxx ZeydsMom kızlar bu korunma yontemi hicmi ise yaramiyor yav ben korkmaya basladm iki gundur😀dun spirallw hamile kalan olmistu,bugunde ertesi gunu hapıyla
alp345 Siz ertesi gün hapı ile hamile olmuşsunuz ben spiral ile hamile kaldım şu an 6 haftalık kalp atışlarını falan duyduk düşük riski var hiç aklımızda yoktu benim de oğlum 30 aylık
Hatice7 alp345 kaymış mı peki o yüzden mi kaldınız bende de sprial var bazen adetim geçikiyor korkuyorum
myferimah Ballicoregim kız hala olmadım regl ya normalde zaten daha var reglime ama bu sancı nedir şimdiden çekiyorum
safiyecanan Ballicoregim sağlıklı şekildeki kucağına al inşallah bende bebiş istiyorum duaların bekliyorum
aysealb_ Ballicoregim Şurda bi gün bende hamileyim postu açabilecek miyim acaba 🥹 hayırlı olsun bebeğiniz rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim için de dua eder misiniz 🥰
nwmam00 myferimah ertesi gün hapı işe yaradı mı ? 20 dakika sonra aldım ilişkiden ama çok korkuyorum ya :(
Tugcetitiz Ballicoregim ertesi gün hapını ilişkiden ne kadar sonra içtiniz acaba? Bi de hapın ismi neydi ? Ben de kullandım da reglim geçen hafta bitti bu hafta yine kanamam oldu ondan soruyorum
Ballicoregim Tugcetitiz hapın ismi ella canım ilişkiden sonra ki gün hemen öğlen almıştım ama bu haplar kanama yapabiliyor diye biliyorum bikere benim de seninki gibi reglimden 1 hafta sonra öyle kanamam olmuştu
Tugcetitiz Ballicoregim çok teşekkür ederim içim rahatladı benim ki de ertes diye bir hap bende ertesi gün öğlen aldım hemen 3 gün sonra kanamam oldu regl oldum sandım ama 2 gün sürdü kanamam sonra kesildi içimi bi korku saldı
minikannsi Ballicoregim valla sen boyle yazınca ilk anımı hatrladim benimde 5 haftaya yakındı kese var bir hafta sonra gel demsti ben gitmedim 7. Haftada kanamam olmuştu öyle gtmstm kalp atışını duymuştum 🙈 hiç unutmam duygulandım hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin 🙏🙏