Ogulluana pinar61 ben marangoza yaptıracaktım ilk ama sadece yatağa 15 bin demişlerdi o yüzden sadece dolap yaptırdım. Yatağı da loolpi Home dan aldım
atesarp gamzeci Bebiş uyuyor umarim anlaşılabilir olmustur ben cok memnunum iyi ki büyük yaptirmisim cunku serbest yatmayi seviyor biyerlere takilinca uyaniyordu park yatakta boyle iyi oldu bu arada yaptircaksaniz sitenin ismini verebilirim incelersiniz cunku normal mobilyacilar 18 20 bin cektiler bize yerine yaptirdim 7 bine geldi
gamzeci atesarp yaa çok iyi olmuş benim.kizimda dönerken uyanıyor birlikte yatıyoruz zaten şu an da beraber bile sığabiliriz çok sevinirim adını verirseniz fotoğraf içinde çok teşekkür ederim 🌸🤗😊
Grimor88 Trendyoldan hiçbir mobilya almayın tavsiye etmem. Çok kalitesiz oluyor. İmstada montessori_mobilya diye bi sayfa var oranın malları çok kaliteli alan arkadaşlarım oldu. Zaten siparişe özel hazırlayıp getiriyolar fiyatları 4-7 bin arasıydı en son
atesarp gamzeci https://www.instagram.com/woodandmontessori?igsh=b2t2ZnowM2E5M3Jl Trendyol’da da satişlari var kendi siteleride bu profilde mevcut oradan wp üzerinden iletisime gecerseniz yardimci olurlar kendi sitelerinden daha uyguna geliyor cokta ilgililer biz mardinde görevdeyiz buraya bile istedigim ölçülerde 3 günde gönderdiler ikea mantığı gibi kitapçığıyla geliyor kendiniz rahatça kurabiliyorsunuz normal montessorilerin kenarliklar cok alçak güvenemedim ben bebis fazla zıp zıp böyle uzun yaptirdim düstü etti derdi yok içine de kaliteli bi yatak alın misss gibi uzun yıllar kullansın inşallah
atesarp pinar61 yok valla doğu görevinde mardindeyiz kirada bi 5 6 yıl buralardayiz evler büyük burda malum ondan büyük yaptirdim istanbula dönüşte de evimize uydurucaz bi sekilde bakalim tabi siz dilediginiz ölçüler de yaptirabilirsiniz ben bu ölcüyü 7 bine yaptirdim sizin ki daha da az cikacaktir
Boysmomy pinar61 bizim tek kişilik baza süngerimiz var onun boyutuna göre kendimiz yapıcaz eşim iş yerinden alt kısmı için palet ayarlıcak kenarlarına da parmaklık şeklinde ahşap bölümüne ölçü verip yaptırcak inşallah tam istediğimiz gibi olcak😍
Sunismyson pinar61 ben Sarte Mobilya’dan beğenmiştim çok kaliteli ve istediğimiz şekilde değişiklik yapabiliyorlardı. Özel üretimle hazırlanıyor 1-2 aylık teslim süreleri vardı. Montessori Karyola 4 olan model 100×200 ölçülerinde beyaz renk yaptırdık ama renk seçeneği de çok fazla var tabi inceleyin isterseniz. Eşim de ben de yatarız diye dayanıklı olsun istemiştik.
Zeynpkcn Benim esim kendi yapti kizimiza cok memnunum kizim saha yatmak icin küçük ama yazin onun odasi serin diye benim uatmisligim var 🤣🤣
Mustininannesi06 pinar61 90×190 kendimiz yaptırdık hem daha uyguna geldi hemde istediğimiz modeli yaptırdık
Minnakordek pinar61 yaptırmak daha mantıklı kızıma oda alicaktim hazır takımlar hepsi 30 dan basliyordu birde küçücük suntaydi gittim yaptırdım dolap sifonyer 12 ye mal oldu 10 da baza aldım mis gibi oldu
dygusalmom97 pinar61 trendyoldan aldım hiç bir problem yaşamadım kızım 3 yıl kullandı şimdi oğluma verdim o kullanıyor kızım büyüdü artık ona baza aldım taş gibi valla
dygusalmom97 oznurkurtt link verebiliyor muyuz bilmiyorum yasak mı acaba yasak değilse vereyim satıcı BabyKinder arama kısmına yazarsanız çıkar