Bisse Kızlar bugün 4 gibi oğluma rotavirüs aşısını yaptırdık eve geldik gayet iyiydi gülüyor oynuyordu sonra 6 gibi uyudu bu saat oldu halen uyanmadı bi defa 8de uyur uyanık emzirdim tekrar uyudu. Başına böyle bişey gelen var mı napmalıyım? Aşıyı yaptıran arkadaşlar kaç gün sonra normale döndünüz beni bu süreçte neler bekliyor bilgilendirir misiniz😔
blackksea Bisse 3 aylıkken ilk dozumuzu olduğumuz da 1 saat kadar mızmızlık yaptı sonra normale dödü 2. Dozunuzu geçen cuma olduk hiç bir belirtisi olmadı normal bir gün geçirdik
suheyla92 Bisse boyle zamanlarda asiri hassas olup herseyi asiya baglayabiliyoruz ama rota en hafif asilardan biri yan etkisi yok. Baska bir derdi vardir muhtemelen.
Aklimideliricem Ben bi yan etki felan yaşamadım 2 çocuğumda da belki sadece uykusu vardır olamaz mı çünkü bi kere benim oğlum da 6 da gece uykusuna geçmişti bende hasta mı diye korkmuştum
Bisse Aklimideliricem uyku eğitimi almadık ama kendince düzeni olan bi bebek saatleri hastalık dışında pek şaşmadı şimdiye kadar aslında ondan endişelendim umarım sizin dediğiniz gibidir 😔
Bisse blackksea benimki uyuyana kadar aşırı neşeliydi hatta çok sevindim rahatça atlatacak diye çünkü okuduklarım beni korkutmuştu. Şimdi diken üstündeyim umarım ters giden bişey olmaz😔
blackksea Bisse içinizi ferah tutun bir şey olacağını zannetmiyorum rota virüsü aşısının önemli bir etkisi olmuyor hatta aşıyı yapan hemşire ateş bile tapmıyor dedi
HaLe31 Bisse geçen cuma yapılmıştı aşısı pazar günü düzelmişti artık, ateş olmadı biraz çıkar gibi oldu ama yükselmedi, sadece hasta gibi uyuyordu bi de bol kötü kokulu ishal, pazara kadar geçmeseydi acile götürmeyi düşünüyordum hatta
Jasmin34 rotada herhangi bi etki olmuyor ateş vs … bizde ikinci dozumuzu dün yaptırdık mızmız uyudu da ama bence aşı ile ilgili değil. rahat olun
Bisse Jasmin34 ne bileyim yan etkileri bağırsak düğümlenmesi diyen oldu kanlı ishal diyen oldu korktum açıkçası😔 umarım dediğiniz gibi rahatça geçer çok teşekkür ederim.
Behappybaby Bisse Benim bildiğim bu aşı sonrası kanlı ishali olan bebekler allerjik bebekler. Zaten bazı doktorlar alerjik bebeklere rota aşısı önermiyor. Bilemedim yani ben bazı doktorların yalancısıyım🫠 alerji dışında böyle bi yan etkisi olacağını sanmıyorum
Husnur Bisse yok yaşamadım ama çok huysuzlandı ağladı çünkü eşimle neredeyse sabaha kadar arabayla gezdirdik sadece araba da sakinleşti o yüzden unutmuyorum
Bisse Husnur yaa minik bedenlerine acı çektiriyormuşuz gibi hissediyorum çok üzülüyorum biliyorum gerekli bir şey ama ne bileyim içim el vermiyor nefret ediyorum aşı günlerinden😔
Bisse suheyla92 yani bi sıkıntısı olsa ağlar diye düşünüyorum en azından huysuzlanır ateşi solunumu her şeyi normal emiyor da sadece çok uykulu.