Beri_34 Kızlar bebeklere MR nasıl çekiyorlar oğlum 2 yaşında çocuk doktoru Nöroloji bölümüne yönlendirdi beyin MR istedi. Uyumazsa asla durmaz ilaç mı veriyorlar böyle durumlarda bilgisi olan var mı
Bayanyanakkkkkk Beri_34 benım kızım 3 aylıkken girdi mr a elinin üzerinden damar yolu açip ilaç verdiler.çok sükür atlattik biz
baerzu Beri_34 küçük cocuklara biraz aestezi yapıyolar sanırım bi arkadaşımın bebeğine çekilcekti dr uyumazsa anestezi veririz demiş ondan duymustum
Deletedmom_117 [silindi] Ay ben her biliddimi gorcemmi böyle dndnd 😂😂Bana bişey yazıldı zannettim dkdk
Beri_34 [silindi] kaç yaşındaydı oğlunuz acaba. Randevumuza on gün var merak ettim burdan sorayım dedim
mematiii Deletedmom_117 ahajajsj ayarlanıyor profile giriyorsun karşı tarafın üç noktaya bas çıkıyor zayen
Baslicamaskiniza mematiii karşı tarafın üç noktaya bas Karşı tarafın üç noktasına bas yaza yaza a*skı alcaz diye bi tedirgin değilim desem yalan olur sjsksnsn kimin lafı ne tarafa çekeceği belli de olmuyo 😂
Beri_34 Bayanyanakkkkkk ay cok gecmıs olsun. Benimki 2 yaşında asla durmaz ılk defa götüreceğim bilgim yok o zaman bize de ilaçlı yapılır büyük ihtimalle
[silindi] Beri_34 Daha yaşında değildi. 7-8 aylık diye hatırlıyorum. Mr bitince uyanıyorlar. Dozunu doktor kilo ve yaşına göre ayarlıyor. Büyük ihtimalle sizinde ilaçlı olur. Uzun süren bir işlem.
AEgemm Beri_34 merhabalar çocuğu belli bir saat aç bırakıyorsunuz sonra damar yolu açılıp ilaç veriliyor. Bize öyle yapıldı küçük uyumaz diye
Beri_34 AEgemm cok teşekkür ederim kaç yaşındaydı sizin bebeğiniz ilacın bi yan etkisi flan oluyor mu acaba ya
AEgemm Beri_34 7 aylık civarıydı. Öyle çok fazla vermiyorlar zaten. Siz söylenen saatten sonra bir şey yedirip içirmeyin Mr çekildikten sonra da bir müddet orada tutuyorlar yine aç bekliyor yanınıza çocuğu oyalayacak oyuncak falan alın. sadece mr dan önce hasta olmayacak demişlerdi bize 3 hafta kadar geçmiş olması lazım iyileşmesinin üstünden demişlerdi
emiray54 Beri_34 benim oğlum da, o zaman 2 yaşındaydı, biz ilaç verip çektirmistik. Mr dan sonra kendine geldi hemen . Normalde, ilaçlı mr diye başta ismi geçiyor.
Beri_34 emiray54 çok teşekkürler yazan herkes ilaçlı girmiş, zaten başka türlüsü de olmazdı küçükler çünkü durmaları mümkün değil 🥲 biz bile zor dayanıyoruz