ea_aylms6 Kızlar önümüzdeki ay dyson alacağım. İkisi arasında kararsız kaldım. V12’nin haznesi ufakmış bu beni tereddüt ettirdi. V15’te ağırmış. Evimde ihlas süpürge olduğu için v12’nin haznesi yeter mi acaba sizce hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz?
dreamm ea_aylms6 ben v 12 kullanıyorum uzun zamandır . Hafif olduğu için tercih etmiştim . Evim 85 mtrekare. Bana yetiyor . Büyük bir ev için şarj süresi yetmeyebilir. 2 odayı süpürüyorum sonra yeniden şarja koyuyorum bazen diger işlerimi yapıyorum sonra devam ediyorum hemen doluyor zaten .
Lre ea_aylms6 v15 kullanıyorum ağırlığı ilk aldığımda fazla gelmişti fakat şuan alıştım hissetmiyorum
Bayancorek ea_aylms6 v12 kullanıyorum memnunum haznenin küçük olması dezavantaj gibi gözükebilir ama boşaltması çok kolay sorun olmuyor o yüzden. Ben hafif ve tuşlu diye tercih etmiştim haznesi benim için problem olmadı hiç.
ea_aylms6 dreamm talhamamy aa öyle mi youtubede yorumları olumuştum her odada boşaltıyorum falan demişlerdi bende ondan tereddüt ettim. Bir evi süpürüyorsa yeter zaten ya😂 hatta bir odayı süpürüyorum sikiyorum vs derken zaman geçiyor
ea_aylms6 Lre insan kullandıkça alışır ama tek seferde evi süpürürken bırakınca kolunda ağrı falan oluyor mu ve sürekli tuşuna basmak zor oluyor mu
Lre ea_aylms6 hayır olmuyor tuşu da bütünleşiyor ama söyle bir bir şey var ben tuşu basılı kalanı kullanmadım kıyaslayamam
bendis ea_aylms6 tuşu çok yumuşak ektra basmaya çalışmak gibi düşünmeyin elinizi cihazı tutmak için koydugunuzda tuşada basmış oluyorsunuz o yüzden yorucu değil, pil tasarrufu için üretilmiş oldugunu düşünüyorum.
__derya__ ea_aylms6 ilk ve v12 hepa aldım onun içinde koltuk başlığı olmadığı için iade attim v15 aldım bugün geldi bende sizin gibi tuşa basmak zor olur diye düşündüm ama zaten kavradığınız için eliniz otomatik olarak tuşa da basmış oluyor ve asla ağır değil
Uzayyy ea_aylms6 maddi olarak probleminiz yoksa ben gen5 almanızı önereceğim size . Çekim gücü , filtresi ve haznesi en gelişmiş olanı . Birde tetik yok bence büyük kolaylık sürekli bir tuşa basılı olmamak
ea_aylms6 Uzayyy evet bunu da sün gördüm aklım bunda da kaldı iyice karıştı 😅 bende ihlas cleanmax var haftalık temizliğimi onunla yaparım. Dysonla da günlük temizliği yaparım diye düşünüyorum o yüzden v12 yeter diyorum ama araştırma içerisindeyim
BebekArass ea_aylms6 bu hazne olayına takılmayın bence v8 kullanıyordum 15 submarine aldım 8 de de bu kadar sıklıkla boşaltıyordum bide çok kolay olduğu için küçükte olsa problem değil bence