mevaninannesi23- 20 aylıkken deldirdim fakat gümüş küpe ile değiştirmek istedim gümüş küpeyi kulağı kabul etmedi atıp durdu tekrardan açıyor dediği için diğer küpeyi takamadım kulağı kapandı şimdi 10-15 gün sonra tekrar deldiricem
simge04 mom97X Burdaki kuyumcular 6.aylık itibaren deliyorlar bende 7 yada 8 aylıkken deldirdim. Bir sorun yaşamadım.
Sizden-biri mom97X karşı olabiliriz ne varki bunda mesela ben deldirmedim kendi istediği zaman gelinceye kadar da deldirmeyi düşünmüyorum herkesin fikrinde saygı duyuyorum
acimavi mom97X 22 aylıktı. Daha küçükken deldirmeyi düşünmüştüm birkaç eczaneye de sormuştum ama sonra içim elvermedi. Bir de üst baş değiştirirken takılır diye korktum. O yüzden biraz büyümesini bekledim
crybaby mom97X şuan 6 aylık deldirmedim kendi istediği zaman deldircem çünkü kulağıyla çok oynuyor diş ağrısı var
nilikonunannesii mom97X büyüdüğü zaman kendi isteği ile deldirsin isterim. Çünkü bana kalsa ben hiç deldirmezdim bebeğim de aynı şeyi yaşasın istemiyorum ne zaman aklı erip ben yaptırmak istiyorum derse o zaman deldirsin kulağını.
elbay53 Delen bı gümüşçüye vs rastlamadım.yoksa 6,8,9,19.aylarda perıyodik sordum farklı yerlere..şimdi yasını aldı.ilk fırsatta gidip deldircem🙏🏻
yenianne01 mom97X 13 yaşında ve 11 yaşında kızım var hala deldirmedim🙈ben hiç sevmem küpeyi takmadımda kuzenimin çoçuğununda kreşte kulağındaki küpeyi çekip koparınca kulak bebesini arkadaşı bendede korku oluşturdu bu yüzden deldirmedim