Kbraunvr degersizbirhayat_1 Mama kullanmıyoruz ama çevremde kimseden duymadım , görmedim bile marketlerde
degersizbirhayat_1 Kbraunvr marketlerde satılacak bir ürün değil zaten oldukça sa pahalı diğer mamalarla kıyaslanamaz ben kullananlar varsa diye yorumlarını merak etmiştim
Qunqnir degersizbirhayat_1 ben duymadım hiç ama başlığa mamanın adını yazsaydınız belki bilen biri girer bakardı. Bir de forumda arama kısmına bu mama adını yazın. Bu konuda daha önce oluşturulmuş başlık yorum varsa karşınıza çıkar ordan da bilgi alabilirsiniz
degersizbirhayat_1 Leylamoznur hayır Apitek arı sitesinde var çooo araştırdım satıcıyla da kaç gündür konuşuyoruz her türlü bilgiyi uzun uzun yazıyor veriyor
Ftsyckk degersizbirhayat_1 ben duydum arıların ürettiği bi mamaymış, içinde bal bulunduğu için 2 yaş öncesi için sakıncalı diye biliyorum. Çok yaygın olmayan bi mama organik diye geçsede iyi arastırılmadan doktor onayı almadan bence kullanılmamalı. Alerjik bi durum da olabilir
degersizbirhayat_1 Ftsyckk toz perga da bal yok yalnız Apitek arı satıcısyla bizzat konuştum iri taneli olanda var ki zaten o 2 yaş sonrasına öneriliyor
Tubatgn Bu mama bebeğinize kaç gün yetecek. Yani ilk defa duyduğum bir mamayı bırakın oğluma kendime bile almam. O fiyatlar ne ayrıca gramajı bile az. Kaç aylık bebeğiniz?
degersizbirhayat_1 Tubatgn çay kaşığı ile konuluyor mamalar gigi ölçek ölçek değil zaten zor bulunan çok değerli birley olduğu için pahalı piyasada en pahalı mama 500-600 dür