pirov 2 aylik kizim bir ayda 1 kilo almis doktor yetersiz demedi ama gece bir sefer mama verebilirsin dedi cok uzuldum az mi almis cok da sutum var ama neden boyle oldu 3 kilo dogdu suan 5 kilo
Hiloli pirov bence de kilosu gayet normal 5 kilo olmuş ayda 1 kilo yeterli doktorun söyleme sebebimi sormanız gerekir neden yetersiz bulmuş diye
Seker45 pirov kilosu gayet normal benim kızımda 4kilo30 gram dogdu hastane çıkışı 3750 2 aylık suan 6kg300gram
pirov Ikrazumra19 ben de oyle dusunuyorum son on gunde, gunde 30 gr plcak sekilde almis az gibi davraniyo
Ikrazumra19 pirov bence gereksiz yere mama verme bu sefer sutunde azalir yani olmasi gereken o ayda 1 kilo almasi lazim doktorun sacmalamis
pirov Ikrazumra19 dogum kilosu dusuk diye boyle oluyor heralde cunku bu ayda ortalama kilo 5200mus sanirim onun altinda oldugumuz icin oyle davrandi
pirov Hiloli aslinda sordum ama yetersiz gibi demedi sadece gece uyku sorunumuz da oldugu icin gece ac kaliyo diye dusundu sanirim o yuzden gece yatarlen mama verebilirsin dedi
Misskokulum pirov çildirmama ramak kaldı bu tarz konuşan doktorlar ne yiyip ne içiyorlar doymasa kilo alır mi bir de 1 kilo almış normalde alt sınır 600 gr kilosu gayet iyi hatta çok iyi
FatmaKS pirov benim bebegimde 2 aylik 6 kilo banada fazla dediler mamayi azalt dediler bence doktorlarin kafasi çok karışık 🙄