rumeysalbayrakaya Karla ister but ızgara(kemiksiz) ister göğüs kısmını alıp robottan geçiriyorum. Bir soğan, ekmek içi, bir yumurta ve istediğin baharatlar, maydonoz da yakışıyor 😍 güzelce yoğur, şekil ver. hazır yemek gibi geliyor bana şimdiden afiyet olsun 🙏🏻
Karla uykusuzanne__ mooomm01 rumeysalbayrakaya egelsenkonuss devinko Ogulluana Ozooo egelsenkonuss Çoook teşekkür ederim kızlar hepinizeee❤️❤️❤️❤️
egelsenkonuss Karla çok guzel oluyor ben içine 1 çay kaşığı köri de koyuyorum müthiş lezzet veriyor Soğan(suyu sıkılmış) sarımsak, ekmek ici, tuz ve baharatlar 🤌🏻🤌🏻 çok güzel oluyor
devinko Ben de yapıyorum tavuk göğsünü robottan geçiriyorum içine 2 adet patetes rendenin ince yerinden rendeliyorum 1 adet kuru soğan ve bi diş sarımsak rendeliyorum 1 yumurta ekliyorum ve isteğe bağlı baharat,maydanoz da koyuyorum kıvamı biraz sıvı oluyor ki içi yumuşak olsun kısık ateşte iki yemek kaşığıyla şekil verip yağda pişiriyorum çok ta lezzetli oluyor
prensannesi07_ Karla kemiksiz tavuk gögsü soğan kırmızı biber robotta cekiyorum galeta unu yumurta baharatla birlikte yogurup dolapta yarım saat dinlendiyorum sonra kızartıyorum az yağda biz cok begeniyoruz açıkcası☺️