rumeysalbayrakaya Karla ben çocukluktan beri çok severim oğlum için de çok güzel bi öğün oluyor tadı aynı nugget gibi zaten sevmeme ihtimaliniz çok düşük 😁😍
Enu Karla ay kesinlikle deneyin😍 hem de et gibi ağır olmadığından tıka basa yiyebiliyor insan😅 10 aylık bebeğim bile çok seviyor
prensannesi07_ Ben yapıyorum cokta güzel oluyor bağımlısı oldum diyebilirim . Ayrıyeten sürekli alışveriş yaptıgımız kasapta yapıyor onunkide efsane güzel
Karla prensannesi07_ yaa bende nefis yemek tarflerınden yorumlara baktım herkes çok begendiği yazmış merak ettim ama yapmaya da cekindin beğenmeyiz ziyan olur diye. Siz nasıl yapıyorsunuz tarif verir misnixz zahmet olmazsa😍
prensannesi07_ Karla kemiksiz tavuk gögsü soğan kırmızı biber robotta cekiyorum galeta unu yumurta baharatla birlikte yogurup dolapta yarım saat dinlendiyorum sonra kızartıyorum az yağda biz cok begeniyoruz açıkcası☺️
uykusuzanne__ Karla yap yap pişman olmasın Rendelenmiş istediğin kadar tavuk göğüsü Bir adet soğan ve bir tane sarımsak İsteğe bağlı salça Bir tane yumurta Az bir şey maydonoz (harika oluyor içinde) Tuz ve isteğe bağlı baharatlar Ve 3.4 yemek kaşığı galeta unu Güzelce yoğurun ve biraz buz dolabına beklesin ve sonra şekil verin ve kızartın
rumeysalbayrakaya Karla ister but ızgara(kemiksiz) ister göğüs kısmını alıp robottan geçiriyorum. Bir soğan, ekmek içi, bir yumurta ve istediğin baharatlar, maydonoz da yakışıyor 😍 güzelce yoğur, şekil ver. hazır yemek gibi geliyor bana şimdiden afiyet olsun 🙏🏻
Karla uykusuzanne__ mooomm01 rumeysalbayrakaya egelsenkonuss devinko Ogulluana Ozooo egelsenkonuss Çoook teşekkür ederim kızlar hepinizeee❤️❤️❤️❤️