blackvwhite Kızım son 1 haftadır emekleme pozisyonuna kalkıyor ve öne arkaya sallanıyor henüz adım atamadı ama sürekli pozisyon alıp sallanmaya başlıyor ne zaman emekler sizce bebişleriniz bu belirtiyi gösterip ne zaman gidebildi 🥰🥰
ruvala blackvwhite benim bebeğimde öyle yapıyordu çok geçmeden emekledi bacaklarını güçlendirmeye çalışıyor☺️🌸
milletsanakanalizemiolacak blackvwhite benim bebeğim popoyu anca kaldirmaya basladi ne zaman emekler bilmiyorum ama 1 aya sizinki emekler sanki benimki popoyla kafayi ayni anda kaldiramiyor bazen denk getirirse kalkiyor oyle ama ayaklarını yatinca oynatiyor cok tuhaf hareketler yapiyor 🤣
Aklimideliricem Benimki de öyleydi bi kaç gün sonra geri geri gitmeye başladı bi kaç gün daha geçti emekledi😂
blackvwhite Aklimideliricem hemen emekler inşallah benimkide çok sinirlenip bağırıyor ilerleyemediği için 🥲
crybaby blackvwhite maşallah benimki de 6 aylık aynı şeyleri yapıyor da ondan sordum ama geri geri gidiyor ileri değil😅
milletsanakanalizemiolacak blackvwhite benimki ağlamıyor sinirlenince cığlık atıyor odada duramıyorsun kulak zarın titriyor 🤣🤣🤣
aresnako blackvwhite yakındııır. Benim kızımda öyle yaptı çok kısa süre sonra emekledi. Arada ayaklarının arkasından destek verin bacaklarını ileri götürün nasıl gideceğini anlasınn