kuzeycinarbaby Kızlar dün temudan alışveriş yaptım az önce banka hesabına baktım para çekilmemiş neden olabilir ürün bana gelince mi para çekiliyor
Bayancorek kuzeycinarbaby ben alışveriş yapıyorum ama o an çekiyor parayı hiç çekmemezlik olmadı sonra almıyor yani
biimiyomyardimet kuzeycinarbaby bende 2. Kez sipariş verdim direkt çekiyorlar. Acaba kupon vs mi çıktı size, çok çıkıyor ücretsiz ürün filan diye inanmıyordum ama gerçek belki de 🤭
cokbilmismom kuzeycinarbaby bizde yapiyoruz temudan alışveriş eşimle ama sanal kart kullanmıyoruz bu tarz yurtdışı alışverişlerinde bence sizde bir dahaki alışverişlerindenizde sanal kart kullanin.
kuzeycinarbaby Bayancorek alla alla temudada siparişin ödemesi tamamlandı diyor onaylandı sipariş diyor ama bankada 0 tl temu diyor çok enteresan 🙄
kuzeycinarbaby Deniztalha 670 tl olması gerekiyor en düşük fiyat üstüne de 400 tl vergi koyuyor 670 e ama ürün ekledikçe vergi değişiyor
Bayancorek Huma_kus34 400-500 tl arası vergi alıyor 1000 tl tuttu alışverişlerim o civarda aldı hep alışveriş tutarınıza ve ürünlere göre değişiyor ama hep o aralarda tuttu vergiler
anneann Para transferi beklemede olabilir yarın bakın para çekilmiş olur yada bekleyen ödemelere bakın orda gözükecektir
kuzeycinarbaby cokbilmismom normal banka kartı sıkıntı mı yaratıyor peki bir de kaç günde elimize ulaşıyor ürünler
papatya6767 kuzeycinarbaby Üst limit ne kadar istedi sizden Sepetim 1070 ₺ yi geçmemesi gerekiyor du ve o rakama uygun ürün ekledim vergi 600 küsür ekledi üzerine sizdede aynı oldu mu
anneann buseee06 hayır ekstra ücret veriyorsunuz zaten uyg 30€ üstü siparişi onaylamiyor ortalama 15 günde falan geliyor kargo tavsiyem aynı üründen birden fazla almayın 😊
papatya6767 kuzeycinarbaby Anladım vergi çok kesiyor maalesef neredeyse aşağı yukarı fiyatlar indirimsiz hali gibi oluyor
cokbilmismom kuzeycinarbaby cikarmiyordur ama biz işimizi garantiye aliyoruz. 10 günde geldi benim sipariş