bubu123 Bebeğim 3 aylık EEG şüpheli çıktığı için mr çekilecek ilaçla denedik ama uyumadı. Anestezi son çare kaldı ve ben çok korkuyorum anesteziden çektiren var mı aranızda 😔
cemre_-34 bubu123 bence bekleyın derim başka yerde tekrar eeg cektırın derim daha küçük anestezi için bize de mr istemişlerdi ama ben bir buçuk yaşında yaptırdım o da korkuyla siz düşünün
yldrm12 bubu123 anestezi bebeğin ayına ve kilosuna göre vücudunun onu tolere edebileceği miktarda verilir. Bu aşamada fayda zarar ilişki olarak bakın. Şimdi çektirmezseniz ilerde daha büyük bir şey olabilir. Hem çok zararlı bi uygulama olsa zaten doktorlar önermez. Mr da zaten radyasyon vs yok
pinaryusuf bubu123 istanbulta acık emar diye biyer varmış cocugunuzun elini bile tutabiliyormusunuz biz 3 aylıkken cektırmıştık kızıma ama anestezi olmadan uyumustu sansımıza 1 bucuk yaşında tekrar cekilecek anestezi ile ben bile hala çok korkuyorum Allahım yardım etsın bize
bubu123 cemre_-34 epilepsi süphesi dendi ama beklersem de korku var Allah korusun ya geç kalırsak korkusu
cemre_-34 bubu123 başka bir yerde tekrar cekılmesini talep edin ya da başka norolojı uzmanı bulup tkrr çekilmesini isteyin baktınız tkrr şüphe uyandırıyor o zaman meşe cektırırsınız biz tanı için cekılmıstı o yüzden biraz zaman dolsun istedim bende çok korkarım anesteziden inanın kan tahlıl yapılıp öyle yapın en kötü çünkü bizim CK yüksek idi anestezi onay vermemişti
Nehirrrr55 bubu123 hic sorun etmeyin gec kalabilirsiniz benim bebrgime de cektiler o sekilde ayi ve kilota gore ilac veriyolar en fazla 45 dk ya uyaniyo eger uyutamazlarsa o seste hic cektiremezsiniz aglar ve durmaz
zoyagmur Bence doktorunuza guvenin. Bu ‘bence, denecek bir konu degil sonucta, uzmanlik gerektiriyor.
bubu123 pinaryusuf biz çektirdik çok çok korktum ama çok şükür bir şey olmadı doktorlar başında duruyor zaten içinizi ferah tutun onlar çok güçlüü