1gunesss Kızlar randevu bulamadım acile gitmeyi düşünüyorum reglim 5 gün gecikti kan verebilir miyim acilde
kanalizzze59 1gunesss ben acilden girmiştim midem bulanıyor başım dönüyor hamilede olabilirim bilmiyorum diye kan almışlardı öyle
Elfgrn 1gunesss Keyfi bakmiyorlar sebebi olmalı ki baksınlar hani gecikme vs kabul etmiyorlar randevu alıp doktora gözükün diyorlar. Belirtileri abartarak soylersn insafa gelip yaparlarsa yaparlar
Hndsmom Ben acilde verdim hatta direk acile giriş yapmamı söylediler. Özel hastaneydi ama devlette nasıldı bilmiyorum
lidokain 1gunesss aslında biraz duyarlı olursak gitmemek gerekir boş yere meşgul edilmemeli. Ben doktorun yerinde olsam almam acil bir durum yok neticede.
tospikannesi_ 1gunesss normal ben beta ya bakacam dersen bakmazlar şikayet olmalı işte çok baş dönmem oluyor sürekli kusma hali feln randevu bulamıyorum oma göre ilaç kullanmak istiyorum hamilelikten şüpheleniyorum feln diyin baksınlar
Asyaamerve 1gunesss ben acilde kan verip öğrenmiştim hamile olduğumu canım, hamile olup olmadığımı öğrenmek için kan vericem demiştim, özel hastaneydi. 2 saat içinde çıkmıştı sonuç
[silindi] 1gunesss Ben direkt hamilelikten şüphe ediyorum, dedim. Baktılar. Ama artık sorun yaratıyorlar. İshal, mide bulantısı var gebelikten şüphe ediyorum, derseniz. Bakarlar.
dygusalmom97 1gunesss benim almamışlardı ama gebelik öğrenmeye gitmemiştim zaten rahatsızdım hamilelik ihtimalimde vardı sordu hamile olabilir misin olabilir dedim o zaman kadın doğuma git sonra gel dedi kandan bakmıyo musunuz dedim bakamıyoruz dedi