cemreninannesi_ Kızlar çok üzgünüm kızıma zatürre başlangıcı teşhisi koydu doktorumuz :( macrol ve havalarını verdi. Hemen hastalanınca gitmiştik aslında ama ilerlemiş :/ var mı tavsiyeniz öneriniz ne yapmalıyım bir akıl verin
Yarim_Kilo_Kiyma Çok geçmiş olsun. Bu işin adabı hava dır sadece. Ve sıkı beslenme. Paça suyu ile ilik suyu ile yemekler, çorbalar yapın. Geçmeyecek bir hastalık değil ama Allah şifa versin inşallah miniğimize tez vakitte
cemreninannesi_ Yarim_Kilo_Kiyma amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim varsa önerebileceğiniz bir çorba tarifi ilik suyu hazırladım hemen pişireyim :(
gratell Geçmişler olsun. Bol buhar verin. Bol emzirin. Solunum fizyoterapist uygulayın. Muhakkak geçecektir
gratell cemreninannesi_ Osman gönüal on videolarını izleyebilirsiniz sırta aşağıdan yukarı 5 kez pat pat vurmak kaba tabirle
cemreninannesi_ gratell evet baktım be uyguladım ağızdan çıkmadı ama hareket ettirmiştir sanırım balgamını çok teşekkür ederim 🙏🏻🥹
gratell cemreninannesi_ rica ederim sık sık uygulamaya bakın her buhar sonrasında tekrardan çok geçmiş olsun
cemreninannesi_ kaderavc merhabalar iyileşti teşekkür ederiz 1 hafta sürdü tam toparlanması hava+ antibiyotik gittik ben ekstra udin hindi yağ karamürver kullandım unca bağışıklık sistemi için kullandım iyileşince de bıraktım hepsini 🩷 öksürük için de siyah turp u oyup içine bal koyun sabaha kadar aksın bardağa o suyu içirin. Tabi benim kızım 2 yaşında doktorumuza sorup uyguladım ilaç tedavisine ek olarak siz de doktorunuza danışabilirsiniz yaşı uygunsa
Esrbruck cemreninannesi_ merhaba oğlumun da 5 gündür geçmeyen öksürük var her gece acildeyiz zatürre başlamış dedi doktor ventolin antibiyotik başladık kaç günde toparladınız
cemreninannesi_ Esrbruck çok geçmiş olsun 💐 1 haftada toparladı bize de ventolin ile cortair hava vermişti bir de antibiyotik yemesinde de sorun yoktu bol bol dinlendi..