656865 Deneyimli anneler bakabilir mi ? Kızım 4 ay 2 günlük daha .. aşırı huzursuz sürekli ağlıyor kulağına vurup saç çekiyor ellerini ısırıyor nerdeyse bizi yicek bu diş mi çıkarıyor ? Resim böyle sizce ne zaman çıkarır .. ne iyi gelir tükendim inanın
alinmom 656865 fotoğraftan yorum yapmak zor bir doktora gittiniz mi kulagında iltihap vardır belki dişte olabilir
Nur2878 656865 çok sürmez canım benim bebeğimde öyle kabardı birden bi gece patlamış sabah baktığımda ufacık gözüküyordu soğuk uygulama yapabilirsin ben mendili soğutup veriyorum iyi geliyor galiba verince duruyor
bal808 Oğlumunda o aylarda böyleydi zaten 4.ay atagı var sanırım bebeginiz onu yaşıyor bizim ilk dişimiz 9 da cıktı 4.ayda böyle olmasına rağmen. 4.ay biterken bu huzursuzluğu bitiyor
656865 Nur2878 inanın öldüm saat kaç olmuş daha yeni kahvaltı yaptım hiç durmuyor kulağına vuruyor canı açıyor .. uyku desen sıfır ve daha 4 aylık
656865 nslhnak yok canım yok doktora götürdüm 10 güne patlar dedi patlamasa sıkıntı olur damağında sürme kisti var dedi