zuzunur Kıslar kızım 2.5 yaşında yaşında kardeşi olsun yanlız olmasın istiyorum bi taraftanda büyüdü etti rahatım diyorum çıkmazdayım 😂🤣 ikinci çocuğu olan anneler ilk çocuğunuz kaç yaşında iken yaptınız 🤭
mondecaidensecmeler zuzunur 2. Hamileyim doğumuma çok az kaldı oğlum yaşasaydı 3 yaşında olacaktı eger yürümeye başlasaydi toparlansaydi bu yaş araliginda yine yapardım yaşayan nir yavrum olmadigindan 2. Yi düşündüm. Ama 3-4 yaş aralığı ideal
Ladimaki zuzunur Bence eşin yardımcıysa ve oda istiyorsa düşüne bilirsin. Aynı anda büyümeleri daha iyi hem sen hamile kalsan doğursan araların da 4 yaş olur 😀
zuzunur dertlikaval hayırlısı olsun şimdiden beni bu düşünceye iten kız kardeşim oldu 😂 yoksa ikinci aklımın ucunda yoktu bqnq diyor ki abla senden başka kimseye bişey anlatamıyorum kız kardeşim 11 yaşında daha böyle olunca isteeim kızıma bi kardeş
zuzunur Ahsenvekutayinannesi 3 yaşına az kaldı şimdi yapsam 3,5 4 arası olcak bende öyle düşündüm 🤭😂😂😂😂
mer_ann zuzunur kizim 29aylik 29haftalik hamile ben 2.isteyerek yaptik Allahin izniyle ve 2cocuk Allahin izniyle yeterli 2kizim olacak Allahin izniyle cok sukur
yenianne01 zuzunur 5 çoçuğu düşünen ben🤣4 çoçukluyum 13,11,9 yaşında büyüklerim 18 aylık en küçüğüm küçüğüm yanlız kalıyor 2 yaşından sonra tekrar düşünüyorum🖐🏻🖐🏻🤣
Ladimaki yenianne01 sen benmisin 😂 Ben işimden istifa ettik den sonra evde kalınca çocuk delisi oldum. oldum olası çocukları çok seviyorum. Sanırım meslek aşkından kalan birşey 😂😂😂😂
BuzluKahve zuzunur Burda günde en az yetişemiyorum diyen 5 anne post açıyor. Yaşarken muhtemelen çok zor ama sonra unutuluyor tüm zorluklar. Bence biraz daha bekleyin. 2.5 rahata erdim demek için çok erken
edanur0 zuzunur Oğlum 2 yaşında 1 aylık bebegm var cok guzel duygular ama inanılmaz zor En ideaili 4 yaş bnce en azından herşeyin farkında oluyor Sımdı oğlum bebekten sonra cok değişti O yüzden bnce ilk cocuk 4 yaşına gelnce düşünülebilir cok zorlu bir süreç cok zorlanıyorum ben su anda
paptya_perisi zuzunur 4 sen cesaret edemedim hem normal dogumdu korktum hemde tamamen elden çıksın başka bir kardeş oldugu xaman kıskanmaması için. Bekledik
Huma_kus34 zuzunur 3 yasında kızım pek dusunmuyorum gibi rabbim verırse amnna tabı ama kızımın kalca sorunu vardı o benı cok yordu yıprandım cok sukur suan duzeldi bı sorunmuz yok rabbım isteyenlere versın