gulperiaa Feyzan canım bende kullanıyorum ama Benin kızım çok severek içiyor tadı berbat bişey doktor içmezse vanilya özü koyarız demişti şuan 4 aylın bi ay sonra pekmezle tatlandırırız olmazsa demişti ama kızım içiyo çok şükür bi doktora danış bence
Mervea Feyzan başlarda içmeyince doktor pekmezle tatlandırıp verebilirsin demişti öyşe yaptım bir kaç hafta içinde sade içmeye alışmıştı
Bebegim1234 Feyzan baslarda içmek istemiyorlar vermeye devam edin zamanla yavas yavas içiyorlar bizde azcik azcik iciyodu oğlum şimdi daha iyi ..
Melikeakiner Feyzan Yeğenime kullanıyoruz, içerisine pekmez veya vanilya şurubu ekleyip verin. Tatlanınca içiyor ve yavaş yavaş tadına alışıyor.
yilmazbanu vanilya şurubu katabilirsiniz. Vanilya çubuklarını kaynatıp onun suyuyla da mama yapmayı deneyebilirsiniz.
Mmagah Günaydın anneler bu alerji mamalarınında numarası varmı diğerleri gibi.5 aydan itibaren kullanıyoruz haftaya 1 yaş olucaz mamanın değişmesi gerekiyomu yoksa standart aynı mamamı kullanılıyo bilgisi olan 1 yaştan sonra kullanan varmı
Ozge_AyazEfee Mmagah 1 yaştan sonra vanilya, muz vs aromalıları oluyor. Çeşidi artıyor yani sadece numarası değişmiyor
Mmagah Ozge_AyazEfee Hımm anladım teşekkür ederim elimde 3 kutu var ona devam edeyim ozaman bende ayı büyüyo fayda etmez artık diye düşünüyodum zor alıştı sade içmeye ama içiyo şükür degistirmeme gerek yok öyleyse
teachersrn Feyzan bende de var bir tane. Mart sonuna kadar tüketilmesi lazım. Siz nerde oturuyosunuz, İstanbulsa gelip alabilirsiniz