Arzuuuu Yaaa benimkinde 3,5 aylık zaten huysuz uyumayan bir çocuğum var o zaman ne olacak acaba çok korktum gerçekten 😱😨
Yakamoz Hanımlar siz de sabahı sabah ettiniz mi? 🤷🏼♀️ Biz 9da uyuduk 10da kalktik 11de uyuduk 12 bucukta bir kalktik 3 bucuga kadar. Sonra da 7de kalktık. Bu nasıl bir şeydir anlamadim😵
Lcy03 Bulutunannesi kirmizzi balikkk dinleee konusuyom bol bol sarki sölüyorum bi oyuncagi var cok seviyor onu arada veriyorum aniram dis etleri kasiniyor benimki 4 bucuk aylik baya aksama dogru huysuzlaniyoz
Bulutunannesi Lcy03 dis jeli kullandiniz mi ben tetagil kullaniyorum toz suruyorum bitaz fayda etti ama gecirrmio
Bulutunannesi Yakamoz benimde oyle daha sık uyanma daha cok huysuzluk napicagimi bilmiyorum tv aciyorum cizgi film falan biraz dikkatini cekiyor 10 dk falan sizde deneyn :/ ben tuvalate zor gidiyorum
Yakamoz Bulutunannesi ben de oyle ya en temel ihtiyaclarimi zor gideriyorum. Kızımın dikkatini tv hic cekmiyor bir bakip kafasini çeviriyor. Varsa yoksa oyun halısı ama bu sefer de iyice uykusu açılıyor. Dua ediyorum düzelsin diye 😔
Bulutunannesi Yakamoz masallah gene oyun halisi ise yariyorsa. Ben koydugum gibi agliyor kucaktan inmiyo😥 allah sizinde yardimciniz olsun
Yakamoz Bulutunannesi çok şükür onu seviyor belli bir süre sonra sıkılsa da evdeki en büyük yardımcım oyun halısı 🤷🏼♀️
GizemAtakan Bulutunannesi Bizde 2 gün sonra 4 aylık olucaz. Bende şaşırıyorum hiç durmuyor. Yoga yapıp onla oyalamaya çalışıyorum. Instagramın varsa gizmo.yoga dan takip edeblirsin 😅
Bulutunannesi Lcy03 en etkilisi camila diye bir damlaymis yurtdisindan getirtiliyo 180 tlymis. Instagramda gorup arastirmistim. Dentinox ve calgel jeller de anlik rahatlatioms😢