Aselikra Kizlar misafirlige gittik kizim 4 aylik kadinin dudaginda ucuk varms tam operken gordum. Elini optu kizimin yikadim ellerini ama korkuyorum birsey olur mu ya cok tedirginim
ebrupoyraz Aselikra düşüncesiz insan 😤 birşey olmaz Allahın izniyle takip et değişik bi durum görürsen doktora götür hemen
Trakonya45 Aselikra şuan için bişi olmayabilir ama ucuk virüsü vücuda yerleşmiştir ömrü boyunca en küçük şeyde ortaya çıkacaktır ör. Ateş grip stres bunalım gibi ama korkulacak bişi yok her insanda var
Semaertug Aselikra ne kadar düşüncesiz pislik insanlar var ya ben kendi çocuğumu öpmeye kıyamıyorum başkasının bebeğini nasıl öpmeye cesaret ediyorlar dayımın eşi geçen aç mı diye elini ağzına sokuverdi oğlumun aklım çıkıyodu direk aldım😡
Aselikra ebrupoyraz bebek gormeye gittik bide ay ucuk var torunuma dokunmayim dedi benim kizimi öptü 😡 anında yikadm ellerini ama agzina cok sokuyor ellerini icim hic rahat dedil
Benvanaktn Aselikra Ay böyle düşüncesiz kişiler insanin sinirini bozuyor cidden😠. Ellerini yıkadıysanız bişey olmaz Allah'ın izniyle
ebrupoyraz Aselikra yüzüne karşı bırak söylemeyi bağırsaydın sen torununa dokunmuyusynda benim çocuğumu ne diye öpüyosun diye manyağa bak
CagriEymen Gerizekalı bı insanlar ya... bide diş çıkartırlarken önüne gelen elini çocuğun ağzına sokuyor dişlerini kontrol etmek için dikkat kızlar 😤😤😤
Aselikra Trakonya45 yaa hemen öyle yerlesir mi dersiniz . Off cok korkuyodum ucuktan hep okudugum icin basima gekdi
Aselikra Benvanaktn kizim hic bi yerini ellemeden direk yıkadim ellerini islak mendille sildim yine yikadm ama ölümleri falan duyuyorz cok korkuyorm acikcasi aklimdan cikmiyor
Aselikra Semaertug insanlar okadar dusuncesiz ki kucucuk onlar daha kendileri gibi saniyolar sanirim ben bisey olacak diye aklim cikiyo onlar kafasina gore hareket ediyk
Semaertug Aselikra aynen öyle 2 yaşına kadar bağışıklıkları yok zaten illa kalp mi kırmamız gerekiyor anlamıyorum
Aselikra ebrupoyraz soyledim zaten ay ben unuttum ucuk oldugunu diyor o kadar dusuncesiz ki insanlar ya