1tazeanne1tazebaba Merhaba kızlar reglim 1 hafta gecikti test yaptım negatif ama hala regli olmadım ilk defa başıma böyle birşey geldi bilen var mıdır ?
kizinaasikbiranne 1tazeanne1tazebaba stresten hava değişiminden vs olur canım sen yine de bi kan ver bence bazen testler yanılabiliyor
hiralies 1tazeanne1tazebaba bende dogumdan sonra her ay kendimi sorguluyorum hanilemiyim diye çünkü adetlerim çok düzensiz
goktug1360 1tazeanne1tazebaba valla cnm 13 gündür adet olamıyorum aşırı şiştim regl sancısı çekiyorum 4 5 11. Gün test yaptım negatif
bububuu 1tazeanne1tazebaba arkadasim bi hafta once ayni durumu yasadi sonra kan verdi kanda gebelik cikti ama o sonra testine bakmisti hafif bi cizgi olusmustu sonradan
1tazeanne1tazebaba kizinaasikbiranne mantar kremi be fitili kullandım bir hafta önce etki eder mi acaba
1tazeanne1tazebaba hiralies benim hiç düzensiz değildi aslında 2 yaşında oğlumu sütten kestim üstüne de mantar kremi ve fitili kullandım ondan şüpheleniyorum
hiralies 1tazeanne1tazebaba ben dogumdan sonra 8. Ve 10. Ayda adet gördüm daha olmadı en son baktırdığımda bir sıkıntım da yoktu üstüne 1 kez korunmasız iliski oldu Aralık ayıda olmazsam test yapacağım
1tazeanne1tazebaba kizinaasikbiranne aslında bende düşündüm ama çalışıyorum sabah yetişemem birkaç gün daha bekleyip bir test daha yapıcam
goktug1360 1tazeanne1tazebaba emzirmiyorum ki canım 2.5 yasinda oğlum hamile de olsam testte çıkardı diye düşünüyorum 11 gün sonrası da ama acayip sancim oluyor stres çok yaşadım bu ay cocuklardan dolayı korkuyorum da gebelik için ondan mı gelmiyor anlamadim
1tazeanne1tazebaba goktug1360 stres de etkiliyor canım bence de büyük ihtimal öyle olur yeni bir test yap istersen bende yapacağım belki çıkar ama 1 hafta oldu neredeyse olsaydı hemen çıkardı diye düşünüyorum
goktug1360 1tazeanne1tazebaba iki cocugimdada hemen cikti çünkü adet başlangıcından itibaren bi sancim var kalmış olsaydım 13 gün dur hamile olmam lazım stres yaptıkça daha çok gecikiyor
bububuu goktug1360 evet onunda bi hafta gecikmisti normal test yapti ikinci cizgi yoktu ama ayni teste bi kac gun sonra bakmis ikinci cozgi silik gorunuuordu o da suphelendi ve kan testi verdi
1tazeanne1tazebaba kizinaasikbiranne herşeyin hayırlısı tabi ama daha 2 yaşında bir oğlum var eğer olursalar plansız olmuş olur
ozgeee22 1tazeanne1tazebaba ilaç etkilemiş olabilir. Bende varis için ilaç kullanmaya başladım adetim 4 gün gecikince ilaçtan şüphelendim ve ilacı içmeyi kestim, 2 gün sonra adet oldum. Sizde fitil kullanmışsınız o etkilemiş olabilir 🤔