irem_19 _tinkerbell uyumadan önce neler yediriyorsun bende memeyi bıraktım 20 aylık gece tok kalması için
secondmylife Gece beslenmesini kes uyur dediler uyumadı, emziği biraktir uyur dediler uyumadı, memeyi tamamen biraktir dediler yine uyumuyor.😂 20 aylık. Dün gece tesadüfen kesintisiz uyudu sabah şoklar içinde uyandım.
linosko1 secondmylife soylemeyin nazar deger masallah🤣 ne yaptiniz da uyudu acaba🤣 1 yasindaki kızım saat başı ayakta 🫣
aseladaz Memeden kesince de uyumayan varmis yaaa simdi de cok emmiyor aslinda 2 kere emiyor ama surekli uyaniyor kabizlik sancisi sanirim yada atak ya da dis 😂😂
ikibaloglanannesi 21 aylık oğlum kesintisiz uyuyor 21:30′da Gece beslenmesini yaşından sonra kestim. 20.ayda ise formül mamayı tamamen hayatımızdan çıkardık.
G123l ikibaloglanannesi peki mama kestiniz süt veriyor musunuz gece yatmadan önce bende 1 buçuk yaşında mamayı kestim gece yatmadan süte başladım şimdi 3 4 gibi uyanıp süt için ağlıyor içince geri uyuyor ama bazen de sürekli ağlıyor geceleri 22 aylık
pantenkelebek ikibaloglanannesi gece beslenmesini nasıl kestiniz yaşına az kaldı gece çok uyanıyor meme diyerek kalkıyor
_tinkerbell asliiiiiiiiiiiiiiiii zor olmadı bir kere kalkıyordu zaten öyle çok kalkmıyordu birden vermeyi kestim
secondmylife linosko1 tesadüfen uyudu ayda yılda bir görülen bişey neyine nazar değecek kız😂 bugün yine uyanır
bernabeste linosko1 benimde kızım 1 yaşında. Gece 6-7 defa uyanıyor diş çıkarıyor. Gündüz çok emmiyor ama gece sürekli emmek istiyor.
emoseren aseladaz benimde 1 aylık ikizlerim var her an her dakika bu soruyu soruyorum kesintisizi geçtim uyku hiç kalmadı bizde 🥲
aseladaz emoseren ayyy tek bile cok zorken yenidogan doneminde ikiz cok cok zordur Rabbim yardimciniznolsun
Asyaveannesi04 aseladaz Ben 18 aylıkken kestim gece emzirmesini ama 26 aylıka kadar da emzirdim uyumadan önce içerdi sonra uyurdu gece de kalkmazdı
mom2308 aseladaz bebeğim 3 aylık 2.ayından beri gece sadece 1 kere uyanıyor. 9 buçuk gibi yatırıyorum 3 buçuk 4 gibi bi uyanıyor emziriyorum tekrar uyuyor 8 9 a kadar. İlk uykusunu süt sağıp veriyorum tek seferde hızlı bir şekilde içince kolay uykuya geçiyor ve uzun uyuyor.
Gakkoyenge mom2308 of benimde öyleydi şimdi ise alt üst olduk gerçekten tadını çıkar ben o zamanın kıymetini bilemedim çok uyuyor diye doktora bile gitmiştim düşün 🥲 diş sancısıyla bozuluyor düzenleri
aslanleo irem_19 21 ay bitince kestim.Kestikten sonraki 1 ay benim için kabustu.Gece kalkıp saatlerce uyanık kalıyordu zombiye dönmüştüm.Kestiğime bile pişman olmuştum hani uyur diyorlardı bilseydim kesmezdim diye üzüldüm amaaaa 1 ay geçti artık kesintisiz uyuyor.Uyansa bile suluğunu alıp su içip geri yatıyor.21 ay benimle uyuyan çocuk şimdi yanıma gelmiyor.Sabredin yani düzeliyor