duyguluanne sarah7 bence ekler ya da ağlayan kekten vazgeçip açma ya da tuzlu kurabiye yapın gayet yeterli olur inşallah güzel olur emekleriniz boşa gitmez ☺️
Snowglobe sarah7 Bence çok bunlar. Be gerek var ki. Bi tatlı bi tuzlu bi salata yeter.2 çocukla bu kadar uğraşmak bile yeter
Snowglobe sarah7 Bence çok bunlar. Be gerek var ki. Bi tatlı bi tuzlu bi salata yeter.2 çocukla bu kadar uğraşmak bile yeter
Cicektebenimcicekligunlerde sarah7 2 kişi için bu kadar çok. Sarma yerine kuru dolma daha pratik. Çok tatlı var. Hazır kalın ağlayan keke gerek yok. Kolay gelsin
_Goktugunannesi__ sarah7 Sarma yarine kuru dolma da olur hemen doldur pişsin pratik Patates salatası Ağlayan kek Elmalı kurabiye Birde tuzlu bi kurabiye ekleyebilirsin
Cicektebenimcicekligunlerde sarah7 Ben kız kardeşim falan geldiğinde sarıp buzluğa atıyorum. Genelde buzluk stokunu misafire kullanıyorum. Boş kaldıkça börek falan sar at.😃
Rez sarah7 ayyy geçmiş olsun, kek hala duruyorsa halı da silinir bişi olmaz, sakince yapın; kendimden biliyorum aşırı heyecan yaparım misafirden önce en güzel yaptığım da olmaz :)))
sarah7 Rez hevesle başladığım her işin sonu böyle oluyor beceremiyorum elim mi yakışmıyor anlamıyorum ne görsel sunum var ne başka bişey tadım kaçtı vallahı
Rez sarah7 öyle düşünmeyin. Bence aceleden yetiştiremem telaşıyla böyle oluyor. Dua edin olumlu geçecek deyin inşallah hepsi de istediğiniz gibi olur
AEgemm sarah7 sarma çok vaktinizi almaz mı ya. İkizleriniz varmış bir de kendinizi bu kadar tor ayın bence. Bi börek sarın bir ken eşimiz de bir tatlı alsın kahvenin yanına yeter bence
AEgemm sarah7 becerirsiniz de yorgunluktan olmuştur o ☺️ kendinizi çok yormayın. Bir de hazır mantı yoğurtlayabilirsiniz bak o da pratik. İnsanlara bu kadsr vakit harcamayın bebişlerle daha kaliteli vakit geçirin boşverin
Birisimiki sarah7 sarma çok zaman alır hiç gerek yok. 5 dk tuzlu kurabiye diye var youtubede onu yapın