sarah7 Kızlar yarın misafirim var 5 aylık ikizlerden paniğe kapılmak istemiyorum geceden yapsam ne olur Ağlayan kek Ekler Patates salatası Elmalı kurabiye Sarma Yapmayı düşünüyorum önerileriniz var mı menü nasıl iki kişi için? Kocamın arkadaşı eşiyle gelecek
duyguluanne sarah7 acaba biraz da tuzlu bir şey mi yapsanız mesela tuzlu kurabiye akşamdan da yapılır hem menü biraz zorlu gibi sizi zorlamasın sarma ekler
sarah7 Bide kekim kabarmıyor bi tarafı borcam da benim hayata karşı duruşum gibi çöküyor yamuk yumuk neden öyle
sarah7 duyguluanne ay bacı becerebilecek miyim orası da meçhul son halini atarım size ilk defa yapacam nereden geliyor bu özgüven bilmiyorum 1 senelik evliyim eşim tatlı matlı hamur işini sevmediği için pek yapmıyordum güzel bi sofra olsun güzel ağırlayayım eşim de mutlu olsun istedim huzurum olsun da ben yorulurum ne olacak bebeler uyur birazdan mama için uyanıyorlar sadece o yüzden rahatlıyorum biraz geceden yapma amacım o bide sarmanın iç harcı geçen yaptığımdan artmıştı buzlukta hazır 🫶
duyguluanne sarah7 bence ekler ya da ağlayan kekten vazgeçip açma ya da tuzlu kurabiye yapın gayet yeterli olur inşallah güzel olur emekleriniz boşa gitmez ☺️
beyazzkuguu sarah7 hiç öyle düşünmeyin biraz kaygısız olun. Bende sizin gibiyim kaç çeşit yaparım marifetim görünsün hemde yensin içilsin isterim ama artık bıraktım insanlar kendilerini yormuyorlar çoğu arkadaş hazır alıp koyuyor önümüze. Önemli olan da sohbet zaten. Sarmayı bence çıkarın sizi zorlar bebeklerle
sarah7 Oykuu_bebekk iç harcı hazır sadece ne yapayım sizce ayıplarlar diye zora sokuyorum kendimi yeni evli sorunsalı 😂
betul97_ sarah7 Çok tatlı var ağlayan kek, ekler, elmalı kurabiye bunların hepsine gerek yok ya ekleri ya da elmalı kurabiyeyi seçin. Poğaça olur, milföy olur içine sucuk ya da sosis konulabilir kokteyl diyorlar ya da hazır yufkadan börek yapabilirsiniz
betul97_ sarah7 Sakin ol bebeklerin var kimse sizden ziyafet sofrası bekleyemez elinizden ne geliyorsa o. Benim arkadaşlarım geldi patates salatası, milföy birde kek yaptım ancak bunları yapabilmiştim😅😅
sarah7 beyazzkuguu sizin dediğiniz gibi yapayım umarım gelen kişiler de sizin kadar naziktirler teşekkürler :)