Svgcarim Ozzggee kaşığ var ama eczacı üstüne 0,5 yazmış kaşıkts 2,5 ve 5 ml var. O,5 el 5 ml aynı mı oluyor
Svgcarim bisenakillisinzaten 1 aydır öksürüyor doktor boğazı felan kızarık değil alerjik olması lazım dedi bu ilacı yazdı
Meryemm97 Yarım ölçek vereceksiniz. Kaşık bir ölçek 5 ml oluyor. 0.5 ml yarısı oluyor. Yani 2.5 yazan yere kadar dolduracaksınız. Ortadaki çizgiye kadar. İlacın dozu aya göre değil boy kilo oranına göre ayarlanıyor.
uykusuzluklarinanasi Svgcarim boyu kiloyu geç bacım alerjik olması lazım diyip nasıl ilaç veriyor. yaşından sonra test yapılabiliyor çocuklara. kesin bi tanı koymadan alerji ilacına mı başlattı doktor.
Meryemm97 @"Svgcarim Svgcarim bizim doktorumuz her gittiğimizde boya ve kiloya bakıyor ona göre ilaç veriyor dozunu ayarlıyor. Sizin doktorunuz da tahmini vermiş demekki.
Svgcarim uykusuzluklarinanasi he valla direk öyle aslında boğazına baktı sırtını dinledi ateşi hiç çıkmadı dedim bu çocuk alerjik o zaman dedi bunu kullan pazartesiye geçer dedi gerçekten de öksürüğü kesildi burun akıntısı kaldı. Evim rutubet dolu ondan oluyor galiba
efnanveannesi35 Svgcarim 4 ay kullandım öksürük vardı kızımda götürdük doktora alerjik dedi allerset verdi yarım ölçek verin günde 1 kere dedi içindeki kaşıgın yarısı yani geçmiş olsun
Svgcarim efnanveannesi35 öksürüğü ne zaman kesildi hemen kesildi mi acaba saolun size de geçmiş olsun
efnanveannesi35 Svgcarim yok malesef şurubu kullanmaya başladıktan sonra 15 gün felan sürdü ama biz sadece şurup kullanmadık bide alerji damlası vermişti parfüme yumşatıcıya kolonyaya vs. alerjisi vardı benim kızımın 3 aylıkken başladı 6. Aya kadar sürdü bu durum şuan yok dikkat ediyorum kokuya
efnanveannesi35 Ecem__ yok ara vererek kullandık 2 hafta şurup 2 hafta damla o şekilde ilerledik şükür geçti
efnanveannesi35 Ecem__ tamamen geçene kadar kullandık ikisinide şurup allerset di damlada zyret günde 5 damla veriyordum uyku yapıyodu çoçukta inşaallah geçer
Ecem__ efnanveannesi35 tesekkur ederim bizde geniz eti var rutin kontrolde doktor verdi gece 1 tatlo kasigi 3 hafta diye…uykusu vs rahat oluyor 1 ay kullansam birsey olurmu..devamli kis boyu kullanan var cunku..
efnanveannesi35 Ecem__ yok benim kızım bildiğin uyuyodu kesintisiz bende kullandım bu zyrtec ın hapını alerji için ben bile uykudan başımj kaldıramıyordum bıraktım sonra alerji grubundaki çogu ilaç uyku ve halsizlik yapıyo zaten