ihsa Kızlar kimler kirada oturuyor ve sizce yıllarca aynı evde kalıp ev almak mı yoksa dayanamayıp kiraya çıkmak mı
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ihsa daha açıkça yazsaydınız cevabı verirdim. ihsa dayanamayıp kiraya çıkmak mı Neye dayanamayıp, anlamadım 🤷🏼♀️ evimden memnunsam başka kiraya taşınma gereği duymazdım zaten 🤷🏼♀️
Asyaveannesi04 ihsa Kiraya gelin gitmeyi bile hiç istememiştim çünkü eşyalarımı herşeyimi ona göre alacaktım , eşim düğün sonrası alacağını söyledi ve oturduğumuz evi aldı 1 sene içinde
Ardenaden ihsa vala bzm ev varda n olacka yine kiradayiz😂 ev olsada kirada olbiliyor insan tayin sebebiyle 5 senedir evimiz var 6 ay otramadm icnde kiraci var Alah ev nasip etsn otrmayida nasio etsn diye dua etmk lazm.bn heo Alahim bu ev bizm.olsn diye dua ettm oldu sukur ama oturmak icn dua etmedm 0 evi kiraya verdik 50 senelik evde oturuyorm😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ihsa yok kaynana kayınpederle aynı evde yaşamayıp kiraya çıkardım ya. Ev ev üstüne olmaz ki 💁♀️ aynı ev içinde misiniz altlı üstlü felan mı?
ihsa ihsa en sonunda bı kavga daha edince çok git dediler filan ama ben usandım artık bundan bı yandan da kira vereceginize şimdi burdayken eşyanızı alın diyo kaynanam da ev alırsınız ilerde diyor ama ölme eşeğim ölme
Zeynepefem ihsa ay kesinlikle ayrı eve çıkarım azıcık aşım kaygısız başım demişler. Onlara dayanılır mi ya sırf ev için ben dayanamam şahsen
ihsa NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aynı evdeyiz iki buçuk yıl olacak ben başından beri ayrı ev istedim ama nasip olmadı önce hep alması taraftarıydım ama baktım alınacak gibi değil evler bı kaç büyük kavgamız oldu kayipederim dedi biz kötü olana kadar evinizi ayırın dedi bı de kaynım vardı o zaman evde şimdi o uzmanlığa gitti bekar zaten o zamanlar ev bulamadık wimdi bı tanıdık uygun full yapılı bı evi kiraya verecek bizde kaynanama kayipederime danistik önce bir şey dmeediler sonra sonra söylenmeye başladılar bizim cevabımız olumlu gibiydi ama gönülsüz oldukları için bı yanım gitmek te istemiyordu hepsi üst üste geldi kayınpeder hastalandı kayinim gitti şimdi de biz
uzun02 Ardenaden ayı durmdayım evledik ev yaptık sıfır daha ben oyurmadan kiracı oturdu eşimin iş yüzden 4 sende bir başak şehirdeyiz 😒😒😒
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ihsa onların gönülsüzlüğü beni ilgilendirmezdi. Kendi mutluluğuma bakardım ama senin de yapacağın pek bir şey yok ki her şey eşinde bitiyordur. Belki de bırakamıyordur ailesini 🤷🏼♀️
mondecaidensecmeler ihsa evim kira değil kendi evim kayınvalidemgille altlı ustluyuz ama bazen sıkıntılarını yaşıyorum haliyle. Ama birlikte yaşamak olmuyor ev ev üstüne olmaz. Sizin düzgün kendinize ait bir ozeliniz olmaz. Onlara uyum sağlamanız gerekir ve bu sürekli olacak bişey olmuyor. Yorumlarda okudum tartismissiniz git demişler ayrı olsun daha iyi genelde bir süre sonra birlikte yasanmiyor
melegim71 ihsa eger hic alma imkanim yoksa ayirirdim valla bende altli ustlu oturuyorum ama ben memnunum ic ice daha farkli daha zor kemdi mutfagin ozgur alanin gibi yokki bence o gitti bu gitti dye dusunme zaten hep oyle olacak
_mom ihsa her zaman kiracı olarak göçebe yaşicam ama her şekilde ev hayalim var Ama soruyu anlamadım aile içinde kaliosaniz tabiki kirada oturup ev almak
ihsa _mom benim de korkum o aynı evde bıle.birikim yıllar alır kirada hiç birikmez hep kiracı olarak kalıp bir gün bu kapıya geri muhtaç olmak istemiyorum
crybaby ihsa ben kiradayım ama evimiz var istediğimiz mevkide olmadığı için kiradayız satıncada parası denk gelmiyor kirada kaldık 🤣 evler çok pahalı ya biriktirsen yıllar alır
_mom ihsa ev almak zahmetli iş uzun yol biraz o zamana kadr genç kalacak misin valla hep diom ne aileme ne eşimin ailesine yakın orta yerde kendi duzenim insanın eşi ile özeli olur konuşması aile içinde olmaz bu özel sadece yatak odası olur oda ses gider mi korkusu ile oysa insana her alanı özgür olmalı aile içinde bide bebekli olmak dhaa da zor eşime hep derdim senle cehenneme bile varım ama konu aile olunca asla ama asla bu skeil evlenmem derdim. Kiii cok zor çık kiraya olsun düzenin kaç günlük ömrümjz var bugünlerin geri gelmicek eşinle özel eviniz alanınız olsun hem sorunlar yaşamışsin hemde kayınpederle o daha zor ilerde nasipte varsa inşallah evde alirsin
ihsa _mom işte bende onu düşünüyorum yıllardır ev hayali kurdum ama nasip olmadı evlendim kaynana ile kaldım illa sorunlu olmama da gerek yok ki bu bı heves herkes ister evim olsun esyam olsun vs bwnde diyorum daha taze evliyken olsun belki ev almam yıllar sürecek bı de şuan böyle bı fırsat geçti orta da bı sebep yoktu dedim ki yine öyle olursa bu evi tutmadigima pişman olucam
ihsa _mom benim ablam 13 yıl kaldı kaynana ile 13 yıl sonra alabildiler vei ne gençlik kaldı ne heves ondan sonra da kocası il dışında çalışmaya gitti yalnız kaldı çocukları liseli ortaokullu oldu ya kaynanasinda kaldı ya da kaynanası yanına geldi
ihsa _mom o pişmanlığı yaşamak istemiyorum amlamin da kaybettiği yılları var rabbim nasip etti tamam ama işte
[silindi] ihsa Ben kiradayım. Ev yapılmasını bekliyorum. Ama, şu an oturduğum evden o kadar sıkıldım ki. Keşke ev sahibi evine geri dönsede çıksam diye dua ediyorum.
_mom ihsa aynen öyle geçen giden yillar var esinle her alanda ozgur olmak var kaynana kayinpedee yani hep dipdibe sahsen beni bunaltor. kesinlikle evini ayir kii sana agir konusmuslar hemen evini ayir esinle mutlu huzirli ozel anlarin olsun
_mom ihsa hem tamam ev önemli ama yani eşle mutlu huzurli yıllar olmicaksa ev olsa ne olur yani şuan ki zaman geri gelmez valla su yılların kıymetini bilmek lazım öncelik eşle aile olabilmek kendi esimiLe çekirdek aile olamadiktan sonra napcaz evi