Kızlar öncelikle baya uzun anlaticam hakkınızı helal edin şimdiden vaktinizi aldığım için oğlum 40 haftalık doğdu kan şekeri düşüklüğüyle yoğum bakıma alındi ilk hafta enfeksiyon var antibiyotik kullanıyoruz dediler ikinci hafta kolunu kastı nöbet olduğunu düşünüyoruz emar cekicez dediler 9 üncü gün havele geçirmiş o ara nöbet ilacı vermeye başlamışlar haberimiz yok (luminetten) sonra emarda beyin kanaması çıkmış falan filen tamı tamına 22 gün kaldı yoğum bakımda sonra bize bebeğiniz geri geri gidiyor dediler o gün kıyameti kopardım ve 20 inci gündü bebeğimi ilk defa görmeye o gün girdim emme refleksi yok dediği bebeğim beni o kadar güzel emdiki ertesi gün taburcu olduk kokumu aldıktan sonra tutamamalar bize verirken bebeği nöbet ilacını nasıl kullanicagimizi anlattılar nöroloji görene kadar ilaca devam edin dediler ilacı içerken bebeğim ölü gibiydi sonra nörolojideb randevu bulduk götürdük muane etti emara egg ye falan baktı ilaca gerek yok dedi ilacı kestik çok şükür sonra kendine geldi ikinci emari cekildik çok şükür temiz çıktı aldığımızdan beri hep mutsuz bı bebek sürekli ağlıyor Kolik Kolik olduğu için hiçbir egzersiz etkinlik falan yaptiramadum sürekli bana yapışık kucakta kene gibi büyüdü şimdi bu ayın 29 unda bir yaş olucak sorum şu desteksiz oturabiliyor yürüteçte gidiyor ama asla emekleme çabası yok Mesela sırt üstü yerdeyken yüz üstü dönebiliyor ama geri dönemiyor
Yüz üstünde hemen ağlıyor
Koltuk kenarında duruyo ama sıralama yok
Desteksiz oturma var
Ama emekleme pozisyona geçiş Yok
Koltukta otururken yana devrilirse kalkma çabası yok öylece durup ağlıyor
Yürüteçte yürüme var bazen tek ayak bazen iki ayak birden basıp gidiyor
Alkış var
Hayır yapmak var
Anne baba dede gibi kelimeler yok sizce bı sıkıntısı varmıdır doktora goturucem ama genede size sormak istedim bu şekilde olup bı sorun çıkmayan varmı 🥹