Olric11 Kiracıyım. Asansörümüz bozuldu daire başı 800 tutuyormuş. Ev sahibimiz ben ödemem kiracıdan alın demiş. Şimdi bizim mi ödememiz lazım ? Ev sahibinin mi ? Ben 15 bin kira 300 de aidat veriyorum
asellinaninannesiii Olric11 Bina de ne yapılırsa yapılsın benim ev sahibim ödüyor evin içinde bej birşeyi bozduysam benden kaynakliysa bej ödüyorum değilse ev sahibi ödüyor veya yaptırıp kesiyorum kiradan
Olric11 asellinaninannesiii sözleşmese eve dair her şey yazıyor 6 ay oldu taşınalı 🤦♀️ beni mi buldu yaa
neslyyy Demşrbaşları ev sahibi öder sizmi bozdunuz sanki o kaç yıllık asansör sizden öncede kullanıldı sizden sonrada kullanılacak bu tür ödemeleri ev sahibi yapar diye biliyorum. Siz aylık aidat aylık kira verirsiniz diğerleri sizi ilgilendirmez
Olric11 neslyyy 6 ay oldu daha taşınalı 🤦♀️ banada saçma geldi açıkcası tamam ben kullanıyorum ki çok nadir bineriz neyse sonuçta apartmandayız. Ev sahibinin bana yıkması gibi geldi
asellinaninannesiii Olric11 Canım konus bence yaptırmayacağız de. Bunu at istersen , bir bak sözleşmeye demirbaşlarda asansorde yaziyor mu
Ocakalti Olric11 kiracıya ve ev sahibine göre değişiyor bu durum -Kullanan kiracı olduğu için kiracı ödeyebilir -Asansör demirbaş olduğu için ev sahibi üstlenebilir Sizin aranızda bunu konuşup kararlaştırmanız gerekir sözleşme yaparken
Olric11 Ocakalti valla arkadaşım aidat veriyoruz diye asansör bozulunca bizden alırlar diye düşünmedim. Demirbaş sonuçta sözleşmem bitince çıkıp gidicem o zaman 800 liralık parçasını bana versinler 😅götüreyim
morkelebekk54 Olric11 canim suresi onemli degil istersen 1 aydir otur evde ama kiraci degil ev sahibi odemek zorunda. Sonucta sen orda kalici degilsin yani. Ev sahibinize soyleyin biz degil sizin odemeniz gerekiyo diye
Olric11 kanalizzze59 🤦♀️hep beni buluyor koca fabrikası var yurt dışında her şeyi geri geliyor 25 bin maaş alan bizden borç istiyor 🤦♀️ her ev sahibim böyle çıkıyor