hanlnim Merhaba arkadaslar kizim yaklasik 4500kg sleepy 2 mini kullaniyordum sikmaya basladigi icin 3midiye gectim bu da biraz buyuk gibi siz bu kilolarda ne kullaniyordunuz onereceginiz marka numara var mi denemeyi dusunuyorum
Beyzaecrin96 hanlnim şuan kızım sanirim 5.600 civarı ben 5 kilo olur olmaz baby turco 3 numaraya geçtim.. sleppy begenmemistim
ssydaa hanlnim benim bebeğim bir yaşına yaklaşıyor şuan 5 numara kullanıyoruz. Şimdiye kadar sızdırma yapmadı. Hepsini denedim açıkçası en iyisi prima bence, ama prima pahalılığından goon ile kurtuldum. Sleepy ile hep sızdırdı. Nefret ettim o bezden.
cudana Benimki de 4600 kilosu birkaç farklı marka var hepsinin kalıbı farklı, baby turco ve goon 2 numara iyi gibi şu an goon daha iyi. Sleepy 3 numara aldım kalıbı küçük onun o da fena değil bi tık büyük geceleri daha uygun gibi
hanlnim cudana sleepy buyuk gibi geliyor bana da baldirlarini iz yapiyor oralara kadar geliyor bez altta katman oluyor resmen. Çözemedim baska bezde pisik yapar diye korkuyorum ama alternatif denicem. Primanin 3 numarasi baya buyuk kilolara gore…
gizematadeniz Sleepy ve baby turco nun kaliplari cok kucuk. Prima, molfix veya goon 2 no tam olacaktir
bebisinannesi1 Neredeyse bütün markaları denedim Prima hariç, en güzeli ve sızdırmayanı baby turbo ve Molfix. Baby turco 3 numara alın ama molfix 2 numara almalsn
hanlnim bebisinannesi1 molfix bir deneyim ana o da premature icin aldigimda disi cok sert gelmisti elime doktorumuz da gittigimizde bezini ellediginde bu bez guzel demisti sleepy icin ondan devam ettim hep
hanlnim gizematadeniz 🧿 maşallah benimde kızım 80 günlük kaç kilo şu an bilmiyorum en son 4200dü 🙏🏻 önerilerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim
Beyzaecrin96 hanlnim bence gayet iyi bir marka ıslak mendilide kullanıyorum baby turco yenidogan olanı içeriği temiz