demir2606 Merhaba anneler bebeğim iki aylık golden goat ve sma comfort kullandım ancak sma comfort gaz ve kabızlık yaptı. Prebiyotik ve probiyotik içeren gaza iyi gelen mama öneriniz varmı?
demir2606 Bebikoluhayatim sma comfort olanı gaz önceliyici ama oda bizde gaz yaptı optipro nasıl olur bilemedim
busturu Bebikoluhayatim sadece mama mı veriyorsunuz benim oğlumda 3 aylık anne sütü mama ikisi bir gidiyoruz sma kullanıyorum bende sanki aşırı kilo aldırıyor mama yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizin kilo probleminiz oldu mu
nurkilicarslan Ben aptamil ve bebelac kullandım ikiside gaz ve kabızlık yaptı şuan hipp combiotic kullanmaya başladım şuan kabızlığı gecti ama gazi biraz var eskiye nazaran çok iyi
demir2606 nurkilicarslan bebelac ve hipp arasında kaldım ama bebelac 800 grm sanırım denemek için daha az satılıyor mu bilginiz varmı
Guzelgunler00 demir2606 aptamil kullandil hic bir sorun yaşamadik simdi bebelag kullaniyoruz icerigi aptamjlle ayni oda bi sıkıntı yaratmadı
busra1819 Sma comfort kullanıyoruz biz ve aşırı gazlı bir bebek olmasına rağmen anca bu rahatlattı aptamil conformil dende memnundum ama reflüsünü tetikledi
FtsCvlk demir2606 kızımın gaz sorunu çok yoktu ama kakasını çok geç yapıyordu. 9 gün bile beklediğimiz oldu ama evolvia kulkanmaya basladik cok iyi geldi. Tavsiye ederim
asell13 demir2606 aptamil proseyno ve comformil çok iyi 👍 yani benim kızıma iyi geldi goşden goat kabız yaptı gğnde 1-2 defa comformil veriyorum toparlıyor
busraosmanayaz Benim bebeğim de 2 aylık hipp kullandım ilk ay şimdi aptamil kullanıyorum ikisi de bir sorun yaratmadı ama aptamil bebeği daha çabuk toparlıyor sanki gerçi ben memeye ek olarak veriyorum günde 2 kere sütüm yetmediğinde
ahsensuy demir2606 burda hangi mamayı yazarsak yazalım kimine iyi gelen sizs kötü gelir. üzülerek söylüyorum ama mama markalarını deneyerek bir yere varacaksınız..
demir2606 ahsensuy biliyorum maalesef ama bende deneyeceklermi en azından seçmeye çalışıyorum hepsinin küçük boyu olsa keşke hep büyük alıyoruz boşa gidiyor
kizinaasikbiranne demir2606 Mama bebekten bebeğe değişir. O yüzden üzgünüm ama bütün markalardan denetmek durumundasınız. Benim bebeğime aptamil gaz yaptı bebelac doyurmadı en son sma optipro aldım o iyi geldi ve 21 aylık hala kullanıyoruz.
demir2606 kizinaasikbiranne biliyorum ama insan bir çıkış arıyor sürekli denemek vicdansızlık gibi geliyor bebeğime karşı keşke küçük boyları olsada deneyebilsek. Kabız ve çok gazlı çok üzülüyorum
yasaka demir2606 ben emziriyorum mama da veriyorum hipp hiç sıkıntı çıkarmadı . Sadece mama ile büyüten arkadaşım da hipp kullanıyor gayet memnun gaz kabızlık sorunu olmadı
demir2606 yasaka bende emziriyorum günde geceleri birkez 100-150 ml arası veriyorum ama oda çok gaz yapıyor bebeğime