karan0772 kuzeya Biz gittik tam hatırlamıyorum ama oyuncular insanların yüzüne bakmıyor söyliyim şimdiden
poyrazmom2604 karan0772 ben gittim rıfatı gördüm tek ama kimseye bakmıyolar tabi çok aşırı kalabalık oluyor, biz otobüsle gittik bi otogar bile yok yolun kenarında bırakıyolar arabasız gidilmez bence oraya yani ben bida gitmem arabasız
Tatlican karan0772 Amaann sanki çok ünluler bu dizi olmasa tanımıyorduk bile Yani bir kivanc tatlitug beren saat degiller bu neyin havasi Benim hiç unlu görme hevesim yok kabede nihat dogan yanimizdaydi hic bakmadim bile onlarda bizim gibi insan işte
karan0772 poyrazmom2604 Biz arabayla gittik ve o kadar kalabalık yoktu Eylül sonu gibiydi 2 yıl önce o zaman zahide vardı ramazan falan ay o kadar gittik sanki vebalıymışız gibi kaçtılar karavanlarına yüzümüze bakmadılar sanırsınız ki holywood yıldızları onlar için o kadar yol gittik köyün içinde o kadar yürüdük yani yaptıkları hiç hoş değildi
poyrazmom2604 karan0772 ordan biri bize şey demişti burda fotoğraf çekilebileceğiniz tek kişi seferdir ondan başka kimse sizinle çekinmez dediydi
Alpereniannesi52 poyrazmom2604 keşke sizde deseydinz keşke dizide ki karakter olarak bilseydim sizi ve öyle kalsaydınz bu kadar havanz kime biz olmasak sizde olmasınz izleyicilerin seyircilerin sayesinde ünlü oluyorlar. Keşke dizide ki samimi olduğunuz kadar gerçekte de olsaydınız der giderdim ayy sinirlerim bozuldu sabah sabah okuyunca 😏
poyrazmom2604 Alpereniannesi52 he valla gittiğime pişman oldum o zamanalr baya bi izliyordum bi hevesle gittim şimdi olsa gitmem onlar gelsin yanıma 😂
karan0772 Tatlican Yani aslında köyü görmek için gittim ben hayatımda hiç izlememiştim diziyi eşim ailesi zoruyla gittim onu da belirtiyim de 😂 Öyle gitmişken herkes fotoğraf çekinmek istedi ama asla kimsenin yüzüne bakmadılar ramazan insanları tersledi bile öyle söyleyim