ebrarglnr Beyzaecrin96 ilişkiyi kesmekde çözüm buldum canım valla baktım olmuyor inceldiği yerden kopsunn kimse vazgeçilmez değil ya
ebrarglnr theyikik bir tek banamı oluypr diyordum baktıkça küçülme olyı 🤣bazrn bi iyi gözüküyor bazense küçük geliyor du gözüme amaaan canları içinde olsun sağlıklı olsunlar kilo alınıyor artık gerçek anlamda takmıyorum kimseyi
jdjdjf ebrarglnr benim kız da alt sınırda gidiyor üç kilo doğdu yedi aylık 6 kiloyuz . Doktor tehlike yok sağlıklı dedi. Aşırı hareketli bebek . Alerji ile uğraşıyoruz . Hiç kafaya takma canı içinde dursun yeter üzülme ileride kilo alacaklar inşallah
ebrarglnr jdjdjf ayy inşaallah canım yapısı gereği zayıf diyorum artık kabullendim bende zayıftım çocukkken gerçekten öyle millete bakack olursamm ohooooo 😁
Elvinemine ebrarglnr simdi kizim 9aylik ve 7500kilo🤦biz napalim canim kafana takma hickimseyede kulak asma .bebeginin sagligi yerinde olsunda yeter
ebrarglnr Elvinemine maşallah rabbim güzel günlerini göstersin kilo alınır ya eskisi kadar takmıyorum kimseyi😁