2girlsmom Kızım 40 günlük oldu doğdugundan beri az da olsa pişiği var kremde kullanıyorum sürekli temizliğini pamukla yapıyorum yinede tamamen geçmedi. Bez olarak molfix kullanıyorum ondan mı pişik oluyor acaba sizce değiştirmeli miyim?
Melinda101019 2girlsmom Ben sleppyle başladım, evy baby kullandım şuan molfix le devam ediyorum pişikten oluyor denemekte fayda var
ozge_yasin_budak 2girlsmom ben canım molfix pişik yaptı primaya geçitim pişilte geçti çok şükür sende dene istersen
petitehatunn 2girlsmom doğduğundan beri birwz pişikle ben de mücadele ettim aırasıyla Goon, canbebe, molfix, sleepy ve pure kullandım. Pure bezinde pişik azaldı. hamazinc kremle birlikte tamamen bitti. o yüzden Pure bez+Hamazinc Krem Kalp ben♥️
Htcana Önce bezi degistirmek lazım sanirim bez değişimiyle de geçmiyorsa ozaman başka birşey mi var diyebiliriz.
Betmuncur 2girlsmom internetten mi aliyosunuz bezinizi. Ben internetten molfix aliyodum eski bez gonderiyolarmis hep pişik oldu mantar gibi şimdi degistirdim sleepy kullanıyorum hemen geçti pişik.
elifravza Bezi bilmem doğdu doğalı sleepy kullanıyoruz ama pişik kremi hiç kullanmadık, her gece yatmadan zeytinyağı ile yağlıyorum ve hic pişik olmadık.
Ertugrul123 2girlsmom 2 aydan berı molfıx kullanıyoruz kremde unı baby cok üst sevıye bısey degıl en ucuzu hatta galıba hıc bı sorun yasamadık bazı bebeklerin cıldı hassas cısınde bı madde olurmus asıttı galıba bu bır sorun degıl tabı gorumcemınkılerde hep ole azıcık cıs yapsalar ne kadar dıkkat etsede pısık olurlardı bırı 2 buçuk yasında hala pısık olur cıldı hassas olabılır canım yanı bıde ıslak mendılde etkiler ılk zamanlar sllepynınkını kullandım bızı kızartmıstı molfıx ızotonık sulu kullanıyorum suan 4 aydır cok kaka yaptığı zamanda yıkıyorum hemen evım sıcak gecıcı bır surectır bıde emzırıyosan yedıgın seylerdende olurmus dıye duymuştum
2girlsmom Ertugrul123 benim bezden galiba bir kaç farklı krem denedim ıslak mendille kullanmıyorum 2 günde bir de duş aldırmaya çalışıyorum hiç tamamen geçmedi bezi değiştirip deneyeceğim inşallah geçer
Caydemir 2girlsmom hametan mavi alın o zaman ben mustela sürüyordum pişik yaptı sonra babe aldım o da pişik yaptı. Artık hep hametan kullanıyorum mavisini
Sasah1441 2girlsmom molfix bizde de pişik yaptı. Prima en iyisi canım bütün gece duruyor bişi olmuyor 🤲