susamtanem_ 3 lü tarama sonucu kızlar yorumlar mısınız bilen yaptıran varsa Böyle başlık olmayınca kimse gelmiyor kusura bakmayın.
Elfgrn susamtanem_ Konuyla alakalı değil postun yorum alıp almaması sağlık konusu burda kimse doktor ağzı ile yorum yapıp yönlendirme yapamaz. Kendi doktorunuza sorsanız sizin için daha yararlı olur.
Tunaveannesi16 susamtanem_ Bunu yorumlayamayız, grafikler falan olması gerekiyor bu rapor değil. Ayrıca bu tarz testleri doktorların yorumlaması uygun olur
ENERCII susamtanem_ bu tarz başlıklar açılması çok saçma. Kimse kimseye cevap vermek zorunda değil. Doktor değiliz ki her şeye cevap verelim? En iyisi kendi doktorunuza sormanız.
susamtanem_ Elfgrn tabiki birileri beni yönlendirsin diye yazmadım ama daha önce üçlü tarama yaptıranlar başından geçenler az çok değer biliyor ondan sordum saolun..
tazecikanneogul Bu sonuç bu şekilde anlamlı değil maalesef. Doktora gitmeniz lazım onlarda grafik şeklinde bir sonuç çıkıyor. Bu değerlerden anlasilmaz
susamtanem_ Tunaveannesi16 tabiki öyle aslında ablamın testi için rahat etmemiş ben hamileliğimde yaptırmadım buraya sorayım illaki yaptıran vardır diye
Elfgrn susamtanem_ Post aşağıda kaliyordur bilgisi olan da görmüyor olabilir. “.” Şeklinde yorum yaparak üste çıkarabilirsiniz.
tazecikanneogul susamtanem_ benim de üçlü testti ama çok araştırmama rağmen bir şey anlaşılmıyordu maalesef. İnşallah temizdir 🙏
susamtanem_ ENERCII pardon kaynana kavgası isterdiniz elbette😂😂 zorunda bırakıyorlar kimseden doktor yorumu beklemedim belki daha önce testi yaptıran varsa az çok değer anlar diye attım.
ENERCII susamtanem_ kaynana kavgalarına yorum yapmıyorum tatlım. Resimli yazdığın için merak edip baktım yoksa bakmıyorum
susamtanem_ ENERCII takılıyorum canım😂😂 sizi anlıyorum ama bende demin normal şekilde post açtım kimse gelmedi tabiki yazmak yorumlamak zorunda değiller kaynana kavga yazdım ohoo gelen gelene